Είχε ''κουλουριαστεί'' στην αγκαλιά της μαμάς του - Το τρυφερό βίντεο με τον νεογέννητο γιο της Γιούλικας Σκαφιδά

Τον έντυσε ασορτί η ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram
NDP - Instagram

Η Γιούλικα Σκαφιδά διανύει μία από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της με την ηθοποιό να έχει γίνει εδώ και τρεις εβδομάδες μητέρα φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι (δείτε εδώ την πρώτη του φωτογραφία).

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει πολύ συχνά αναρτήσεις με τον γιο της θέλοντας να μοιραστεί η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους την τεράστια χαρά της!

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε ένα νέο βίντεο δείχνοντας το σετ που είχε φορέσει στο μωράκι της, όσο η ίδια τον κρατούσε τρυφερά μέσα στην αγκαλιά της.

Το νέο βίντεο με τον νεογέννητο γιο της Γιούλικας Σκαφιδά

Οι δηλώσεις της για το φύλο του παιδιού

Ξέρω ότι σε ενοχλεί τρομερά ο σεξισμός της κοινωνίας. Ωστόσο, μήπως κι εμείς οι ίδιοι τον αναπαράγουμε;

Ναι, με απασχολεί, γιατί ξέρεις τον βλέπω και θέλω να ουρλιάξω: «Είναι εδώ, υπάρχει! Να, κοίτα τι είπες, κοίτα τι έκανες, υπάρχει!» Θέλω να προσπαθήσω να αφυπνίσω τους φίλους μου, για αρχή.

Τώρα που θα κάνεις αγόρι, έχεις σκεφτεί ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προσφέρεις έναν φεμινιστή σε αυτή την πατριαρχική κοινωνία;

Στις πρώτες επισκέψεις, πριν μάθω το φύλο του μωρού, δε με απασχολούσε καθόλου, αλλά αν έπρεπε σώνει και ντε να πω κάτι, θα έλεγα “οκέι, μήπως ένα αγοράκι;” Κι αυτό γιατί είμαστε τρεις κόρες στην οικογένεια. Επιπλέον, η μεγάλη μου αδελφή έχει τρεις κόρες και η άλλη έχει μια.

Μετά, όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι, δε θα πω ότι στεναχωρήθηκα, σε καμία περίπτωση, αλλά κάπως είπα στον εαυτό μου, «Ήθελες αγόρι και έγινε αγόρι, μήπως είσαι τελικά θύμα κι εσύ της πατριαρχίας;» (γέλια).

Γιούλικα Σκαφιδά