«Ρε φίλε μη φοβάσαι...» - Ο λόγος που ο Κώστας Χαρδαβέλλας επισκέφτηκε τον Νίκο Φλωρινιώτη στο νοσοκομείο λίγο πριν "φύγει"

Τι αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ρε φίλε μη φοβάσαι...» - Ο λόγος που ο Κώστας Χαρδαβέλλας επισκέφτηκε τον Νίκο Φλωρινιώτη στο νοσοκομείο λίγο πριν

Για τον χαμό του Νίκου Φλωρινιώτη μίλησε, το πρωί της Τρίτης 19/12, ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός δημοσιογράφος υπήρξε από τους τελευταίους ανθρώπους που είδε τον τραγουδιαστή πριν φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα όταν έμαθε για τη σκληρή του μάχη, τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο για να τον στηρίξει και να του δώσει δύναμη. Ο Νίκος Φλωρινιώτης τότε είχε αναρτήσει, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον δημοσιογράφο.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κ.Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά. (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Οι δηλώσεις του Κώστα Χαρδαβέλλα για τον Νίκο Φλωρινιώτη

«Πήγα για να του δώσω κουράγιο. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ένας πολύ παρεξηγήμένος άνθρωπος. Όταν λοιπόν πέθανε, έμαθα για τον γιο του, τον Νίκο. Ένιωσα μια παρόρμηση εσωτερική να πάω να του πω "ρε φίλε μη φοβάσαι, θα το κερδίσεις το στοίχημα", γιατί κι εγώ πέρασα χειρότερα από εσένα κάποια στιγμή και του πήγα και το βιβλίο μου, με μία αφιέρωση. Πιστεύω ότι του έκανε καλό...» ανέφερε αρχικά.

«Εμείς που έχουμε περάσει από τον καρκίνο και πρέπει να τη λέμε αυτή τη λέξη, εφόσον γλιτώσαμε, πρέπει να λέμε στους άλλους να μη φοβούνται, να παλέψουν και να τους δίνουμε κουράγιο και ελπίδα. Αυτό έκανα με τον Νίκο» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα δάκρυα της Σάσας Μπάστα για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Ο καλλιτεχνικός κόσμος, είναι συντετριμμένος μετά την είδηση ότι ο τραγουδιστής δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Το πρωί της Τρίτης 19/12, η Σάσα Μπάστα, μίλησε, συγκλονισμένη μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσου για το συνταρακτικό αυτό γεγονός.

«Μέρα σκέτο τι να πούμε; Είναι το καλύτερο παιδί. Το δικό μας το παιδί. Τα λόγια περισσεύουν εδώ πέρα. Πραγματικά συλλυπητήρια στη μητέρα και στην αδερφή του και στους οικείους του, που ήταν τόσοι άνθρωποι που αγαπούσαν τον Νίκο. Κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό για αυτόν τον άνθρωπο. Μόλις το πληροφορήθηκα να πω την αλήθεια.» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Το έμαθα δευτερόλεπτα πριν με πάρετε εσείς. Με ενημέρωσε ο σύζυγός μου που είδε μία δημοσίευση. Μόλις το έμαθα... Μιλήσαμε στη γιορτή του για χρόνια πολλά, του είπα σε αγαπώ κι όταν βρεθούμε να τα πούμε» πρόσθεσε.

«Έμαθα μετά από κάποιες ημέρες ότι είχε μπει στην εντατική, αλλά θα μας ενημέρωναν αν καλυτέρευαν τα πράγματα. Ο Νίκος πραγματικά έδινε μάχη, δεν το έβαζε κάτω, ήταν μέσα στην καλή χαρά με το χαμόγελο. Έτσι ήταν πάντα ο Νίκος με ό,τι και να του συνέβαινε. Απλά ήταν πάρα πολύ γρήγορο όλο αυτό. Ήταν απλά πάρα πολύ επιθετικό. Δυστυχώς... Θα πάρω τηλέφωνο στην Άννα γιατί στη μάνα τώρα τι να πεις;» κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε εδώ το βίντεο: