«Όλα τα είχαμε μοιράσει από πριν...» - Τι έλεγε ο Νίκος Φλωρινιώτης για τα κληρονομικά στοιχεία του πατέρα του, Γιάννη

«Δεν είμαι ο πατέρας μου και δεν θα γίνω ποτέ...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγες ώρες το γύρω του διαδικτύου κάνει η τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, την οποία πρώτο το youweekly.gr έκανε γνωστή. Ο νεαρός μουσικός έφυγε σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, από τη ζωή μόλις σε ηλικία 39 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο (δείτε εδώ το αποκλειστικό).

Πριν από λίγο, ο νεότερος απόγονος του Γιάννη Φλωρινιώτη, είχε παραχωρήσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τα κληρονομικά στοιχεία του πατέρα του, αλλά και το τι θα απογίνουν τα εντυπωσιακά και πολυσυζητημένα κουστούμια του.

Τι είχε πει ο Νίκος Φλωρινιώτης για την περιουσία του πατέρα του, Γιάννη

Όταν τον ρώτησαν, αν αισθάνθηκε ποτέ σα βάρος το όνομα του πατέρα του, εκείνος απάντησε, πως «Φυσικά. Εγώ δεν μιμούμαι τον πατέρα μου. Δεν είμαι ο πατέρας μου και δεν θα γίνω ποτέ. Γιάννης Φλωρινιώτης είναι ένας. Είμαι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν κατακρίνω τα σόου και εγώ έτσι ξεκίνησα, και τώρα όλες οι μεγάλες πίστες έχουν μπαλέτα και χορευτικά. Ο μπαμπάς μου ήταν πρωτοπόρος σε αυτό και τώρα το κάνουν όλοι. Και ντύνονται και όλοι σαν τον Φλωρινιώτη μη σου πω και χειρότερα (γέλια). Η Άρτα και τα Γιάννενα και η πούλια πάει σύννεφο».

«Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια έκθεση με όλα αυτά. Δυο κοστούμια του θα πάνε στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και το ένα θα μπει δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη. Από εκεί και πέρα τα έχουμε φυλάξει όλα. Όλα αυτά ήταν η κληρονομιά του, η ιστορία και η καριέρα του. Του είχε ράψει και κοστούμια ο Τζώρτζιο που έραβε τον Μάικλ Τζάκσον στην Αμερική», αποκρίθηκε σχετικά με το τι θα απογίνουν τα ιδιαίτερα ενδύματα του τραγουδιστή.

Φλωρινιώτης

Τέλος, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με το καυτό ερώτημα γύρω από τη διαθήκη και την περιουσία του καλλιτέχνη. «Όλα τα είχαμε μοιράσει από πριν. Εγώ, τα αδέρφια και η μητέρα μου δεν είχαμε ποτέ θέματα με κληρονομικά γιατί είμαστε αγαπημένη οικογένεια και μια γροθιά. Δόξα τω Θεώ, ο πατέρας μου φρόντισε για εμάς. Δεν ήταν τζογαδόρος, ούτε με ναρκωτικά είχε σχέση, ούτε πάθη είχε. Έτσι μας εξασφάλισε. Θα είχε και μεγαλύτερη περιουσία, αν δεν τον είχαν εξαπατήσει. Ήταν ευκολόπιστος και βοηθούσε πάντα πάρα πολύ κόσμο. Ποτέ του δεν άλλαξε χαρακτήρα και όποτε μπορούσε, τους βοηθούσε όλους», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του...» - Λύγισε στην κάμερα του "Super Κατερίνα" για το θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Θα είναι στον πατέρα του τώρα...» - Ραγίζει καρδιές ο θείος του Νίκου Φλωρινιώτη για το χαμό του

«Γιατί μωρό μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Με λευκό μπλουζάκι στο κρεβάτι του νοσοκομείου - Η όψη του Νίκου Φλωρινιώτη λίγο πριν φύγει από τη ζωή (Βίντεο)

«Είναι πολύ άβολο και πολύ βαρύ, δεν ξέρεις από πού να πιαστείς...» - Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Νίκος Φλωρινιώτης: Το τελευταίο βίντεο από γλέντι με φίλους του...

«Αύριο ξεκινάω τη θεραπεία μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά...» - "Τσακίζουν κόκαλα" οι δηλώσεις του Νίκου Φλωρινιώτη λίγες μέρες πριν πεθάνει

«Δεν είμαι καλά» - Η εικόνα της Άννας Φλωρινιώτη έξω από το νοσοκομείο που πέθανε ο αδερφός της

«Ρε φίλε μη φοβάσαι...» - Ο λόγος που ο Κώστας Χαρδαβέλλας επισκέφτηκε τον Νίκο Φλωρινιώτη στο νοσοκομείο λίγο πριν "φύγει"

«Ένιωσα ένα άσπρο φως να με σπρώχνει και...» - Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο τάφος του Γιάννη Φλωρινιώτη