Ξεπερνάει τις 15.000 ευρώ - Υπέρογκο το κόστος της συναυλίας που δόθηκε στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Bόλο

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Βόλου μετά από κάλεσμα που της έκανε ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος με τους δύο να φωτογραφίζονται μαζί την ημέρα της διοργάνωσης.

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας τους είδαμε στο διαδίκτυο πολλά και αρνητικά σχόλια (δείτε εδώ) για το πρόσωπο της τραγουδίστριας, η οποία για πολλούς ''χάλασε'' το προφίλ της αποδεχόμενη την πρόσκληση του Μπέου.

Μπορεί η Πρωτοψάλτη να εξήγησε το παρασκήνιο της συμφωνίας τους εμείς ωστόσο σας μεταφέρουμε το κόστος της συναυλίας, που δόθηκε στο Βόλο στις 14/12. Να τονίσουμε εδώ, πως το εισιτήριο προσέλευσης κόστιζε δύο ευρώ και η βραδιά κοστολογήθηκε στις 17.409 ευρώ.

Το κόστος της συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βόλο

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η οικονομική υπηρεσία του Δήμου ενέκρινε τη δαπάνη Διοργάνωση συναυλίας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Βόλος

Η απάντηση της τραγουδίστριας

«Ο Βόλος είναι μια πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια !
Είναι μία από τις πιό σημαντικές πόλεις της χώρας μας.Εχω μιά ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του Βόλου και αυτή με έφερε πιό κοντά του αυτές τις γιορτινές μέρες επ ευκαιρία των εκδηλώσεων του ανακαινισμένου Θεάτρου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», του σπουδαίου φίλου -συνθέτη που δόξασε την Ελλάδα διεθνώς μέσα από τη μουσική του και το οποίο διευθύνει ο άξιος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς .Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου.Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Ομως σε δεύτερη σκέψη και αφού ήρθα σε επαφη μαζί του αποφάσισα να την πραγματοποιήσω γιατί δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης .
Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει . Έτσι έγινε η συναυλία ,γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα .
ΥΓ.Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι.Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις .Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη.
Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία ,Ειρήνη και
Αγάπη», έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.