Κόλαφος ο Σταμάτης Γονίδης κατά της Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Μου είναι τελείως αδιάφορη! Δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία»

Οι αιχμηρές του δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μετά το τραγούδι "Άδωνις", η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο εξαιτίας της συναυλίας της στον Βόλο (δείτε τι ακριβώς συνέβη). Το Πρωινό του ΑΝΤ1 λοιπόν, επικοινώνησε με τον Σταμάτη Γονίδη και τον ρώτησε σχετικά.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Γονίδη για την Πρωτοψάλτη

«Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν με ενδιαφέρει, ούτε καν ασχολούμαι. Δεν με ενδιαφέρει καν. Μου είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε τη μουσική της ακούω, ούτε τα τραγούδια της ακούω, τελείως αδιάφορη. Δεν ασχολούμαι ούτε με τα προσωπικά της, ούτε με τα καλλιτεχνικά της. Δεν με ενδιαφέρει, ούτε μου αρέσει η μουσική της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν θα της έδινε κάποιο τραγούδι που έχει γράψει, απάντησε: «Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού. Εγώ αυτό που ζητάω από έναν τραγουδιστή δεν το έχει».

Όταν από την άλλη ρωτήθηκε για την απόφαση της να αλλάξει την λέξη "χοντρή" από το τραγούδι "Άδωνις" χωρίς να πάρει την έγκριση του στιχουργού, δήλωσε πως:

«Αν ήμουν εγώ ο δημιουργός θα της το απαγόρευα αν δεν με είχε ρωτήσει. Θα έπρεπε να με ρωτήσει και να πάρει την άποψή μου, τη γνώμη μου και το ΟΚ από εμένα να το κάνει. Ο Κραουνάκης όταν το έγραψε αυτό ήταν σε φάση χιουμοριστική, ήταν στην τρέλα του απάνω και έγραψε αυτό το κομμάτι. Δεν το ανέφερε ρατσιστικά νομίζω γιατί δεν είναι ρατσιστής ο Σταμάτης».

Το κόστος της συναυλίας της στο Βόλο

Πριν από λίγες ημέρες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Βόλου μετά από κάλεσμα που της έκανε ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος με τους δύο να φωτογραφίζονται μαζί την ημέρα της διοργάνωσης.

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας τους είδαμε στο διαδίκτυο πολλά και αρνητικά σχόλια (δείτε εδώ) για το πρόσωπο της τραγουδίστριας, η οποία για πολλούς ''χάλασε'' το προφίλ της αποδεχόμενη την πρόσκληση του Μπέου.

Μπορεί η Πρωτοψάλτη να εξήγησε το παρασκήνιο της συμφωνίας τους εμείς ωστόσο σας μεταφέρουμε το κόστος της συναυλίας, που δόθηκε στο Βόλο στις 14/12. Να τονίσουμε εδώ, πως το εισιτήριο προσέλευσης κόστιζε δύο ευρώ και η βραδιά κοστολογήθηκε στις 17.409 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η οικονομική υπηρεσία του Δήμου ενέκρινε τη δαπάνη Διοργάνωση συναυλίας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Βόλος