«Κυρίως έφυγα για...όχι για την Αλεξάνδρα!» - Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πρώτη φορά για την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor all star

«Μιλάμε για τρελά πράγματα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 19/12 ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού με τον επιχειρηματία να μιλάει σε πρώτη φάση για την καθημερινότητά του και το νέο βραδινό μαγαζί που έχει ανοίξει τελευταία στο Κολωνάκι.

Στη συνέχεια, ο Σχίζας δε γινόταν να μη μιλήσει για το Survivor και το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο επιχειρηματίας έχει μπει δύο φορές στο παιχνίδι και τη μία εξ αυτών νίκησε.

Η τελευταία μάλιστα συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο ριάλιτι ήταν το 2022 - 2023 στο Survivor all star από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς. Πολλοί ήταν εκείνοι που συνέδεσαν την αποχώρησή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη σχέση τους με τον ίδιο να απαντάει αυτή τη φορά ανοιχτά (δείτε εδώ την πρόσφατη ενόχληση της Παναγιώταρου σε ερώτηση για τον Σχίζα).

Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για τους λόγους αποχώρησής του στο Survivor all star

«Θα πήγαινα δεν το μετάνιωσα. Εγώ μπορεί να άλλαζα κάποιες συμπεριφορές μέσα δηλαδή να μην ασχολιόμουν με τίποτα. Θα αποχωρούσα 100%. Κυρίως έφυγα για τις συμπεριφορές όχι για την Αλεξάνδρα. Ήταν συνολικό και έβλεπα που μπορούσε να φτάσει ο άνθρωπος για να πάρει μια βδομάδα παραπάνω χρήματα. Μιλάμε για τρελά πράγματα», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Το σπίτι που μένει ο Σχίζας μετά τον χωρισμό με την Παναγιώταρου

Πρόκειται για ένα διώροφο σπίτι, στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας, το οποίο είναι αρκετά μίνιμαλ, με έπιπλα σε λευκές και κρεμ αποχρώσεις. Στον κάτω όροφο, στο σαλόνι υπάρχει ένα τεράστιο τζάκι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, ενώ στην κουζίνα τα βλέμματα πέφτουν στα μαύρα μαρμάρινα πλακάκια που κάνουν αντίθεση με τα λευκά ντουλάπια.

Στο μπάνιο υπάρχει μία τεράστια τζαμαρία πάνω από την μπανιέρα με θέα την πόλη, ενώ στον υπόλοιπο όροφο βρίσκεται και το υπνοδωμάτιό του, αλλά και η μεγάλη βεράντα του, στο οποίο έχει βάλει γκαζόν και πουφ. Στον επάνω όροφο του διαμερίσματος, βρίσκεται το ησυχαστήριό του, ένα μικρό δωμάτιο με μόλις μια πολυθρόνα και ένα τραπέζι, μπροστά από άλλο ένα μεγάλο παράθυρο.

Μαζί με το τουρ, όμως, ο ίδιος προχώρησε και σε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού: «Απ' όσο ξέρω θα ξαναγίνει το Survivor. Δε ξέρω αν θα πάω, νομίζω πως αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Αλλά στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ», ανέφερε αρχικά, ενώ σε άλλο σημείο, είπε για την προσωπική του ζωή: «Αν είναι να γεμίσει κάποια στιγμή το σπίτι, θα γεμίσει. Στη ζωή δεν εκβιάζεις τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει, γίνεται. Είμαι αρκετά της συντροφικότητας. Μου αρέσει πολύ η συντροφικότητα, δε μου αρέσει πάρα πολύ να είμαι μόνος μου. Σε αυτή, όμως, τη φάση της ζωής μου μπορώ να πω ότι απολαμβάνω να είμαι μόνος μου, να ασχολούμαι με τον εαυτό μου, τα μαγαζιά μου, το παιδί μου», είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Σχίζας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού.