Νίκος Φλωρινιώτης: Το τελευταίο βίντεο από γλέντι με φίλους του...

Ανέμελες στιγμές του νεαρού τραγουδιστή

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ένα παιδί που έσφυζε από ζωή, με δίψα για ζωή... Έτσι λένε οι στενοί φίλοι, όπως και το οικείο περιβάλλον που είχε άμεση σχέση με τον Νίκο Φλωρινιώτη και που σοκαρίστηκαν από την ξαφνική είδηση του θανάτου του. Η τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου και καλλιτέχνη που έγινε γνωστή σήμερα το πρωί από το youweekly.gr και που κυκλοφόρησε αμέσως μετά με αστραπιαία ταχύτητα σε όλα τα ΜΜΕ, βύθισε σε πένθος όχι μόνον τους δικούς του ανθρώπους αλλά και πολλούς συναδέλφους του που γνώριζαν και που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης μέχρι πριν από λίγους μήνες, διασκέδαζε με τις παρέες του, ενώ στο μεταξύ έκανε πολλές live εμφανίσεις σε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα. Όλα αυτά γινόντουσαν φυσικά μέχρι να διαγνωστεί η κατάσταση της υγείας του και να κριθεί άμεση και απαραίτητη η εισαγωγή του στο Λαϊκό νοσοκομείο, μετά από εντολή των γιατρών που αφού τον εξέτασαν έκριναν ανησυχητική την κατάστασή του.

Ανέμελες στιγμές του Νίκου Φλωρινιώτη με την παρέα του


Ήταν το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Νίκος Φλωρινιώτης διασκέδαζε και γλεντούσε σε ένα μαγαζί εκτός Αθηνών μαζί με την παρέα του. Τίποτε τότε δεν προμήνυε την τραγική συνέχεια του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη που ακόμα ήταν στην ζωή, αλλά και την δική του. Ο νεαρός καλλιτέχνης που από μικρή ηλικία λάτρευε και εκείνος όπως και ο μπαμπάς του την μουσική και το τραγούδι, μόλις έγινε αντιληπτός από τους τραγουδιστές του μαγαζιού, του έδωσαν αμέσως το μικρόφωνο και εκείνος σε κλίμα καλής διάθεσης και ευφορίας από το τραπέζι που έτρωγε με την παρέα του και έκανε πλάκα τραγούδησε το «Κρύψε με στην αγκαλιά σου».

Αξίζει βέβαια να επισημάνουμε ότι ο Νίκος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σαν καλλιτέχνης από τους συναδέλφους του, γιατί στις όποιες συνεργασίες είχε κάνει στο παρελθόν, όλοι πράγματι είχαν να λένε ότι ήταν άψογος, συνεργάσιμος, δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα και παρά το ότι προερχόταν από μια οικογένεια και έναν πατέρα που ήταν αγαπητός στον κόσμο, ουδέποτε ο ίδιος απαίτησε κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση στο πρόγραμμα στα διάφορα μαγαζιά που εμφανιζόταν, σεβόταν τους πάντες και ήταν πολύ φιλικός με όλους.