«Πώς θα γίνει; Γιατί κωμωδία με ράσο δεν θέλω να...» - Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη σχέση της με την πίστη

«Πιστεύω βαθύτατα στον Θεό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πώς θα γίνει; Γιατί κωμωδία με ράσο δεν θέλω να...» - Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη σχέση της με την πίστη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης 19/12, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Θεό, με αφρομή τη σειρά που πρωταγωνιστεί Φόνοι στο Καμπαναριό (δείτε εδώ τα επικά σχόλια στο Twitter)

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Απευθύνομαι στον Θεό στα δύσκολα και στα αδιέξοδα. Μπορεί να μην έχω μία συχνή επαφή με την εκκλησία, αλλά τον Οικουμενικό Πατριάρχη τον γνωρίζω και πάω αρκετές φορές μέσα στον χρόνο στην Κωνσταντινούπολη για να τον συναντήσω. Αυτός ο άνθρωπος με συγκινεί βαθύτατα. Όταν μου πρότεινε τη σειρά ο Αντώνης Αγγελόπουλος του είπα"Αντώνη, πώς θα γίνει γιατί κωμωδία με ράσο δεν θέλω να προσβάλλω το σχήμα και εξαιτίας της σχέσης μου με τον Πατριάρχη» ανέφερε η ηθοποιός

«Πιστεύω βαθύτατα στον Θεό. Σε αυτόν θα ζητήσεις βοήθεια. Από ποιον θα ζητήσεις;» κατέληξε.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον εαυτό της

Ωστόσο η ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη και στην εκπομπή "Happy Day", η οποία προβλήθηκε επίσης σήμερα το πρωί.

«Μου χτυπάνε καμπανάκια του οργανισμού μου από τη κούραση, τώρα πια δεν θέλω να κάνω παράλληλες εργασίες. Από θέμα σκέψης δεν θέλω να μπαίνω από τον έναν ρόλο στον άλλον, θέλει μια διαδικασία ο άνθρωπος, κουβαλάς κάποια πράγματα μέσα σου κι ως άνθρωπος. Κουβαλάω και δύο χαρακτήρες, που θέλουν μια οργάνωση και στη σειρά και στο θέατρο. Δεν θέλω να καταρρεύσω σωματικά, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο πριν.

Τα τελευταία χρόνια προσέχω τον εαυτό μου, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, μόνο χαρά θέλω να έχω, βλέπω μόνο την θετική πλευρά. Ο καθένας έχει τη δική του πορεία και σκέψη. Συμβαίνουν διαφορετικά πράγματα στον κάθε άνθρωπο. Εγώ δεν θέλω να έλκω δυσάρεστα πράγματα. Ανεπιθύμητα έχουν έρθει, γιατί κάτι δεν έχει λειτουργήσει σωστά, και τα αντιμετωπίζω, όταν έρθουν.

Η αποστασιοποίηση είναι κάτι που διαχειρίζομαι ακόμα. Οι φίλοι μου, μου λένε, "κάθε χειμώνα το ίδιο λες Ελισάβετ και δεν το κάνεις, δεν κάθεσαι". Κάτι δεν πάει καλά ακόμα σε αυτή τη σκέψη. Η εργασία από τη μια είναι κούραση, από την άλλη σου λέει, ότι είσαι επαρκής, ικανός και μέσα στα πράγματα, φαίνεσαι. Με αυτή τη παγίδα δεν τα έχω βρει ακόμα. Έχω δικαιώσει μέσα μου τον άνθρωπο από τα μπράβο, που ακούω. Απολαμβάνω την παρέα με τους φίλους μου, αλλά και αυτό με την εργασία που βάζω στον εαυτό μου, περιορίζονται», εξομολογήθηκε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται και διαχειρίζεται τα πράγματα τα τελευταία χρόνια.

«Για τον εαυτό μου εύχομαι να κερδίσω στάδια που δεν έχω κερδίσει με την νέα χρονιά, αυτοκυριαρχία, εναρμόνηση, χαρά και ταπεινοφροσύνη!», ευχήθηκε τελικά για το νέο έτος.