«Δεν έχω καμία φωτογραφία...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ματσούκα μέρες μετά τον γάμο της Δήμητρας με τον Πέτρο Κόκκαλη

Οι δυσκολίες που πέρασε όταν γέννησε τον μονάκριβο γιο της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχω καμία φωτογραφία...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ματσούκα μέρες μετά τον γάμο της Δήμητρας με τον Πέτρο Κόκκαλη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 19/12 η Μαρία Ματσούκα, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη γέννηση του γιου της, που ήρθε πρόωρα στη ζωή.

Μίλησε, μάλιστα, και για την αδερφή της, Δήμητρα, και τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ βίντεο με την άφιξη της νύφης και το εντυπωσιακό νυφικό), ενώ απάντησε και για την ανάρτηση κατά την οποία έδειχνε τον εκνευρισμό της για τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την ημέρα εκείνη (δείτε την εδώ).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ματσούκα

«Όταν έμεινα έγκυος και το έμαθα, έμαθα ότι έχω διαβήτη κύησης και μάλιστα σε μεγάλη επικινδυνότητα. Μόλις μπήκα στον μήνα μου ήρθαν οι πόνοι και γέννησα. Βγήκε το παιδί 2.400, άρα έπρεπε να μπει σε θερμοκοιτίδα για να θρέφεται σωστά, είχα πολλή αγωνία και μου ήταν δύσκολο να μην τον έχω δίπλα μου στο δωμάτιο. Βγήκαμε από το μαιευτήριο και την επόμενη μέρα γύρισα και τον πήρα. Όλα πήγαν καλά και είμαι ευγνώμων. Θα ήθελα και δεύτερο και τρίτο παιδάκι. Είναι ευλογία. Ίσως άμα είχα ξεκινήσει να κάνω πιο μικρή παιδιά να έκανα πιο πολλά», είπε αρχικά.

Για τον γάμο της αδερφής της, εξήγησε: «Έχουμε πάθει όλοι μια εμμονή με τα κινητά, καταγράφουμε διαρκώς και νομίζω ότι χάνουμε τη στιγμή και δεν καταγράφεται μέσα μας στο υποσυνείδητό μας. Εγώ από τον γάμο της αδερφής μου δεν έχω καμία φωτογραφία».

«Βέβαια και χάρηκα και είμαι ευτυχισμένη εφόσον η αδερφή μου είναι ευτυχισμένη και ο Πέτρος είναι ευτυχισμένος. Είναι υπέροχα όλα», κατέληξε.