Η Παραλία (20/12): Ο Διονύσης υποκύπτει στην Υπατία και μεσολαβεί για να αποφυλακιστεί ο Χάρι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (20/12): Ο Διονύσης υποκύπτει στην Υπατία και μεσολαβεί για να αποφυλακιστεί ο Χάρι

Με ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο συνεχίζεται η εβδομάδα για την καθημερινή σειρά "Η Παραλία" που προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Απόψε ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει τον Λοΐζο και τον ξεμπροστιάζει σχετικά με την εμπλοκή του στη συνεργασία με τον Παπαγιαννάκη. Παράλληλα ο Διονύσης υποκύπτει στην Υπατία και μεσολαβεί για να αποφυλακιστεί ο Χάρι (δείτε εδώ τις εξελίξεις για τον "Σασμό")

Οι σημερινές (20/12) εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ, "Η Παραλία"

Επεισόδιο 67

Ο Διονύσης, με βαριά καρδιά, υποκύπτει στις πιέσεις της Υπατίας, αλλά και της οικογένειάς του και κινητοποιώντας τις πολιτικές του γνωριμίες, μεσολαβεί ώστε ο Χάρι επιτέλους να αποφυλακιστεί. «Σε ευχαριστώ, πατέρα. Είναι σημαντικό που στηρίζεις την σχέση μου», θα του πει η εγκυμονούσα Υπατία αλλά εκείνος δεν θα συμμεριστεί τη χαρά της. Ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει τον Λοΐζο και προς μεγάλη του έκπληξη τον ξεμπροστιάζει σχετικά με την εμπλοκή του στη συνεργασία με τον Παπαγιαννάκη.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 21/12

Ο Στιβ είναι υποτονικός με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο κοινόβιο και κυρίως με το γεγονός ότι ο Μάρτιν είναι ο νέος αρχηγός των χίπηδων. Στο κοινόβιο καταφθάνει η Σάρα, μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία τραβάει όλα τα βλέμματα κοινοβίου και χωριού. «Θέλω να τη γνωρίσω καλύτερα. Είμαι σίγουρος πως έχουμε να πούμε πολλά», θα βιαστεί να πει ο Μαρκ, γεγονός που θα μάθει η Μαρία και θα ταραχθεί. Παράλληλα, η Ναταλί ζητάει από τον Δημητρό να της ζωγραφίσει έναν πίνακα για το Mermaid και εκείνος ετοιμάζει ένα έργο που τον κάνει πραγματικά χαρούμενο.