«Μου έπιασε τον κ@λο! Τη βούτηξαν και...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Μπουγά για το έντονο επεισόδιο με θαμώνα μαγαζιού και τα υβριστικά του σχόλια

«Οι Ελληνίδες δεν κάνουν αυτά τα πράγματα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου έπιασε τον κ@λο! Τη βούτηξαν και...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Μπουγά για το έντονο επεισόδιο με θαμώνα μαγαζιού και τα υβριστικά του σχόλια

Ένα έντονο περιστατικό παρακολουθήσαμε πριν από λίγες ημέρες σε μαγαζί της Μελβούρνης με πρωταγωνιστές τον Τάσο Μπουγά - που εμφανιζόταν εκεί - και μια γυναίκα - θαμώνα που διασκέδαζε (δείτε εδώ το βίντεο).

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο η γυναίκα πιάνει τα οπίσθια του τραγουδιστή την ώρα που εκείνος ερμηνεύει και η γυναίκα χορεύει στην πίστα. Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο έντονη και άβολη με τον Μπουγά να αναφέρεται δημόσια σε εκείνη με χυδαίο και υβριστικό λόγο.

Μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε ο τραγουδιστής μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα στην κάμερα του Mega Καλημέρα και προβλήθηκαν την Τετάρτη 20/12 εξηγεί αναλυτικά τι συνέβη.

Οι δηλώσεις του Τάσου Μπουγά για το επεισόδιο σε μαγαζί της Μελβούρνης

«Την ώρα που ήταν να βγω ήρθε μία γυναίκα μπροστά μου και μου λέει στα εγγλέζικα να της δώσω τα γυαλιά μου. Τα γυαλιά δεν τα δίνω. Μου λέει τα θέλω εγώ για πέντε λεπτά να μου τα δώσεις. Ρε είσαι καλά της λέω, που θα σου δώσω τα γυαλιά; Βγήκα εγώ στην πίστα μετά, χόρευε όλος ο κόσμος, χόρευε και αυτή. Και κάποια στιγμή μου το ξαναλέει πάλι. Θα μου τα δώσεις μου λέει για πέντε λεπτά. Λέω φύγε, παράτα με ήσυχο, γιατί εγώ δουλεύω.

Έρχεται τριγύρω μου και έκανε μία άσχημη χειρονομία, δηλαδή μου έπιασε τον κ@@@. Εκεί είπα πολλά. Είπα αυτά που έπρεπε να πω για να καταλάβει αυτή. Ήρθαν του μαγαζιού άνθρωποι και το αφεντικό, την βούτηξαν και τη διώξανε έξω.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η γυναίκα δεν είναι Ελληνίδα. Εγώ για τις Ελληνίδες τραγουδάω, εγώ τις αγαπάω τις Ελληνίδες, θα μπορούσα ποτέ να ξηγηθώ έτσι; Φυσικά και αν μου ξηγιόταν Ελληνίδα έτσι, το ίδιο θα έκανα, αλλά οι Ελληνίδες δεν κάνουν αυτά τα πράγματα. Παρόλο που είχε 1.000 - 1.100 άτομα στη σάλα μέσα φέρθηκα ωραία. Αν ήταν άλλος δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε κάνει», είπε ο Τάσος Μπουγάς.

Τα σχόλια του Λιάγκα για την στάση του Μπουγά

«Ξέρεις τι θα πας να δεις, ξέρεις τι θα πας να ακούσεις και από κάποιους ανθρώπους πρέπει να τα περιμένεις όλα δεν πρέπει να ξαφνιαζόμαστε. Συγγνώμη αλλά εμένα δε μου κάνει εντύπωση. Δεν τον θεωρείτε ικανό τον Μπουγά να κάνει όσα είπε; Θα σου πει όπως έχασε η κυρία το μέτρο και μου τσίμπησε τα οπίσθια και εγώ έχασα το μέτρο και πέταξα πέντε μπινελίκια.

Θυμάστε πέρυσι πως είχε μιλήσει ο κύρος Μπουγάς τέτοια εποχή για το σκηνικό με το κομμάτι της Θεοδωρίδου. Θυμάστε πόσο απαξιωτικά και μάγκικα είχε μιλήσει. Δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα τώρα; Δεν κατάλαβα! Εγώ το περίμενα. Είναι τσάμπα μαγκιά. Επειδή είναι γυναίκα τη στόλισε όπως τη στόλισε. Αν ήταν άντρας μπορεί να έκανε την κότα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.