«Γ@μ@το δε θα έπρεπε να πεθάνει! Αν αυτή την κ@λοελιά την είχε...» - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Γιώργος Λιάγκας για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Είναι και προσωπική αμέλεια. Το παιδί αυτό πήγε άδικα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γ@μ@το δε θα έπρεπε να πεθάνει! Αν αυτή την κ@λοελιά την είχε...» - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Γιώργος Λιάγκας για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Σπαρακτικά ήταν τα λόγια της Άννας Φλωρινιώτη την Τετάρτη 20/12 στο Πρωινό για τον θάνατο του αδερφού της, Νίκου Φλωρινιώτη μια ημέρα μετά το τραγικό συμβάν της απώλειάς του (δείτε εδώ όλα όσα είπε για την ασθένεια του).

Στη συνέχεια και αφού ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε την Αννούλα, που παρά το πένθος της δέχτηκε να παραχωρήσει δηλώσεις στην εκπομπή του - της ευχήθηκε για μια ακόμη φορά συλλυπητήρια και κουράγιο για την ημέρα της κηδείας.

Από τη μεριά του ο παρουσιαστής εξέφρασε τη λύπη του για τον άδικο τρόπο, που έφυγε από τη ζωή ο νεαρός τραγουδιστής καθώς αν είχαν διαχειριστεί αλλιώς την κατάσταση του ίσως η εξέλιξη της υγείας του να είχε άλλη τροπή.

Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Εδώ τώρα ξέρετε γιατί σκας; Γιατί γ@μ@το δε θα έπρεπε να πεθάνει! Δεν θα έπρεπε να πεθάνει. Είναι κάποιες περιπτώσεις μιας και μιλάμε για τον καρκίνο. Εμένα είχε ο πατέρας μου, το πολεμήσαμε 12-13 χρόνια - πέθανε από όλα πράγμα. Γιατί όταν το πιάνεις και το πολεμάς, αν δεν το νικήσεις τουλάχιστον το πολεμάς για χρόνια πια τον καρκίνο. Είναι μια αρρώστια την λέγαμε παλιά ''καταραμένη αρρώστια'', ''επάρατη'', ντρεπόμασταν και να την πούμε. Τώρα την λέμε γιατί την αντιμετωπίζουμε πια.

Εδώ είναι από τις περιπτώσεις που είχε μια ελιά. Αν από την αρχή αυτή την κ@λοελιά την είχε βγάλει και την είχε κάνει βιοψία, θα είχε τελειώσει η ιστορία. Δεύτερο καμπανάκι. Η ελιά γίνεται λίπωμα. Πάει το αφαίρει πάλι ήταν σε πρώιμο στάδιο. Σε 15 ημέρες δεν πάει να πάρει το αποτέλεσμα, χάνονται και μετά καθησυχάζεται και λέει εντάξει, αν ήταν καρκίνος θα με είχαν φωνάξει. Περνάνε 2 χρόνια και σε 2 χρόνια αυτό είχε δουλέψει.

Πάλι καλά που 2 χρόνια δεν του είχε δώσει δείγματα και αυτό δούλευε μέσα. Είναι και ιατρική παράλειψη είναι και προσωπική αμέλεια. Βέβαια ο νεκρός δεδικαίωται...Είναι και προσωπική αμέλεια. Το παιδί αυτό πήγε άδικα. Την δεύτερη φορά γιατί δεν πήγε να το πάρει νωρίς; Ή όταν του είπαν χάθηκε. Πας και το ξανά σκάβεις πάλι. Κάτι κάνεις. Είναι και ένα 5-10% καρκίνων που λες 6 μήνες και τέλος. Εδώ δεν είναι τέτοια περίπτωση όμως. Αυτό είναι το γαμώτο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Το τελευταίο αντίο στον νεαρό τραγουδιστή θα ειπωθεί την Παρασκευή 22/12. Πιο αναλυτικά, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 14:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο του Σχιστού εκεί όπου κηδεύτηκε και ο πατέρας του.

Φλωρινιώτης - Κηδεία