«Βλέπω δυο μέτρα άντρες με πέπλο και νυφικό...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Πωλίνας Γκιωνάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια και η αφοπλιστική απάντηση του Πουλόπουλου

«Δεν μου αρέσει βρε παιδιά!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Βλέπω δυο μέτρα άντρες με πέπλο και νυφικό...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Πωλίνας Γκιωνάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια και η αφοπλιστική απάντηση του Πουλόπουλου

Ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις της Άννας Φόνσου). Για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν τοποθετηθεί δημόσια, αρκετοί επώνυμοι, άλλοι υπερ και άλλοι κατά αυτού. Με το θέμα αυτό λοιπόν ασχολήθηκε το πρωί της Τετάρτης 20/12, η Super Κατερίνα.

Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, λοιπόν, παραχώρησε δηλώσεις η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα, η οποία εξέφρασε την αντίθεση της με έναν αρκετά αιχμηρό τρόπο. Αμέσως μετά όμως, την απάντηση του έδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Οι δηλώσεις της Πωλίνας Γκιωνάκη

«Είμαι λίγο συντηρητική. Θεωρώ ότι ένα παιδί έχει ανάγκη να βλέπει μάνα και πατέρα. Το να είναι δύο άντρες ή δύο γυναίκες με τα παιδιά τους μου φαίνεται λίγο ξένο. Δεν θα κάνω τη μοντέρνα να πω ότι είμαι άνετη. Έχω φοβίες πάνω σε αυτό. Έχω μία εγγονή και δεν θα ήθελα να έχει τέτοια πρότυπα. Υπάρχει κάτι που ξεπερνάει τα μέτρα. Ανοίγω το ίντερνετ, κοιτάζω να δω ρούχα και βλέπω δυο μέτρα άντρες με πέπλο λευκό και νυφικό με ουρά, δεν μου αρέσει βρε παιδιά!» ανέφερε.

«Να απαντήσω στην κυρία Γκιωνάκη από προσωπική εμπειρία, στο δικό μου το πάρτι, που δεν ήταν γάμος βέβαια, μετά το σύμφωνο συμβίωσης, μια χαρά φόρεσα ένα ωραιότατο κοστουμάκι ασπρόμαυρο με τιράντες. Το έχω στο Ιnstagram» απάντησε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου για φιλικό του περιβάλλον

Την Παρασκευή 15/12 στην ίδια εκπομπή είχε συζητηθεί ξανά το ζήτημα με τον Γιάννη Πουλόπουλο να προχωράει σε μία προσωπική εξομολόγηση δεδομένου ότι μπορεί να συναισθανθεί τα gay άτομα ανήκοντας στην ίδια κοινότητα.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, πως συμφιλιώθηκε με τη σεξουαλικότητά του στα 31 του χρόνια και τότε μάλιστα ήταν η εποχή, που έκανε ένα ''ξεσκαρτάρισμα΄'' στις παρέες του και σε όσους δεν αποδέχονταν την προσωπική του ζωή.

«Εγώ απλά θα πω ότι ο ρόλος της τηλεόρασης είναι να εκπαιδεύσει την ελληνική κοινωνία και να αποδεχόμαστε τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Δεν είναι πια καρικατούρες όπως ήταν παλιά. Το λέω εγώ που το έχω περάσει. Όταν κάποια στιγμή στα 31 μου αποδέχτηκα τον εαυτό μου και τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό λυπάμαι που το λέω, αλλά άλλαξα παρέες γιατί - δε θα ξεχάσω ποτέ - ότι έχω πάει σε γιορτή μιας φίλης με τον σύντροφό μου - που δεν είπα ποτέ ότι είναι σύντροφός μου απλά το κατάλαβαν - και είπε: «Δεν σεβάστηκε τους γονείς μου που ήρθε εδώ με τον γκόμενο;». Αυτό είχε ειπωθεί. Δεν τους ξαναείδα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.