Γιώργος Γεροντιδάκης: «Είναι η πρώτη φορά που...» - Διέψευσε τις φήμες για την σύντροφό του και αποκάλυψε το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Δείτε ποια είναι η καλή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Είναι η πρώτη φορά που...» - Διέψευσε τις φήμες για την σύντροφό του και αποκάλυψε το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, ήταν το απόγευμα της Τετάρτης 20/12 ο Γιώργος Γεροντιδάκης, γνωστός και ως ο σύντροφος της Θοδώρας στη σειρά του ALPHA στην οποία πρωταγωνιστεί, Σασμός (δείτε εδώ το στραβοπάτημά του και τη συμφορά που θα τον βρει μετά τον τηλεοπτικό τους χωρισμό). Ο ηθοποιός δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο έκανε μία εξαίρεση αυτή τη φορά.

Μάλιστα, "ανοίχτηκε" και για την προσωπική του ζωή και την σύντροφό του, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει για την σχέση τους, τα οποία τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά. Βέβαια, εξήγησε πως έχουν κάνει το επόμενο βήμα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη για την προσωπική του ζωή

«Δεν έχω παντρευτεί. Έχει γραφτεί ότι έχω παντρευτεί αλλά όχι. Βάφτισα το παιδί ενός πάρα πολύ καλού μου φίλου και βγήκε μία φωτογραφία μου με κοστούμι στην εκκλησία. Καλά κάνουν οι άνθρωποι και ασχολούνται, δουλειά τους είναι, απλά εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία», είπε αρχικά για τις φήμες.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι το οποίο είναι τόσο απλό και τόσο όμορφο για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά».

«Συγκατοικούμε με την σύντροφό μου. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, δυσκολίες υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν και οι πολύ όμορφες και οι δύσκολες στιγμές. Το κυριότερο είναι να μπορείς να μοιραστείς μια ζωή με έναν άλλο άνθρωπο. Στην αρχή ίσως ήταν λίγο φόβος, αλλά όχι γενικά. Με τη συγκατοίκηση πηγαίνεις σε ένα άλλο επίπεδο. Αν είσαι έτοιμος να το κάνεις... Πήγαμε σε μεγαλύτερο σπίτι για να έχουμε άνεση, να έχει ο καθένας τον χώρο του. Πηγαίνω στο δωμάτιο που έχω φτιάξει, έχω και τις δικές μου, ιδιωτικές στιγμές», εξομολογήθηκε έπειτα (δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφός του).