«Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει...» - Η τελευταία επικοινωνία της Κατερίνας Στανίση με τον Νίκο Φλωρινιώτη πριν φύγει από τη ζωή

Νοσηλευόταν ακόμα τότε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 20/12 η Κατερίνα Στανίση, ούσα σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Η τραγουδίστρια γνώριζε αρκετά καλά τον ταλαντούχο νέο που έφυγε από τη ζωή στα 39 του χρόνια από καρκίνο και γι' αυτό είναι βυθισμένη στη θλίψη.

Μιλούσε με τρεμάμενη φωνή και αποκάλυψε την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του, όταν εκείνος βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο, έτοιμος να πάρει εξιτήριο, θεωρώντας πως όλα θα εξελίσσονταν θετικά για την υγεία του. Ευχήθηκε, μάλιστα, κουράγιο στην οικογένειά του.

Τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας Στανίση για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Το παιδί το γνωρίζω πολύ καλά. Του Αγίου Νικολάου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "κυρία Κατερίνα μου βγήκα από το νοσοκομείο και πάω στο σπίτι". Και μετά το παιδί ξανακύλησε. Ένα παιδί μάλαμα! Τέτοια παιδιά δεν βρίσκεις. Κρίμα που έφυγε το παιδάκι, παλικαράκι. Δεν έχω μιλήσει καθόλου με την Άννα ή τη Μάχη. Σκέφτομαι πώς να τους πάρω τώρα τους ανθρώπους. Καλό κουράγιο να κάνουν. Τι να πω άλλο;», τόνισε.

Η ελιά που εξελίχθηκε σε καρκίνο, ο χαμένος φάκελος και τα λάθη

Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια από μία ελιά που είχε στον ώμο του, η οποία κάθε φορά έβγαζε αίμα. Ο ίδιος δεν θεώρησε πως ήταν κάτι τόσο σοβαρό, όμως σκόπευε να την αφαιρέσει. Παρόλα αυτά, οι πρώτοι γιατροί που επισκέφθηκε έκαναν λόγο για κάποιο λίπωμα, τονίζοντάς του που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πως δεν χρειαζόταν να προχωρήσει σε αφαίρεση.

Όταν, όμως, αποφάσισε να την αφαιρέσει, δεν πραγματοποιήθηκε βιοψία, κάτι που σίγουρα στοίχισε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ιατρικό του φάκελο ο οποίος χάθηκε.

Ο αδελφός του, Σάββας Φλωρινιώτης, το απόγευμα της Τετάρτης 20/12, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, T-Live και εξήγησε: «Η ελιά ήταν στον ώμο. Όταν ταξίδευε και πήγαινε στη Γερμανία, απλά έβαζε την τσάντα πάνω και μάτωνε. Τον ενοχλούσε δηλαδή και μου είπε ότι θα την αφαιρέσει. Θορυβηθήκαμε» (δείτε εδώ και την εξομολόγηση της αδερφής του για τα λάθη που έγιναν).

Στην ίδια εκπομπή για το θέμα αυτό μίλησε αμέσως μετά και ο ιατρός δερματολόγος και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Εμμανουήλ Κουρής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Στανίση: «Δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα! Καμία...» - Με βουρκωμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή η τραγουδίστρια

Κατερίνα Στανίση: Γενέθλια στη σκηνή για την τραγουδίστρια – «Κάγκελο» με την ηλικία της η Μαρία Μπακοδήμου

Κατερίνα Στανίση: «Δεν λέω ότι δεν πήρα χρήματα, τα έχασα όμως! Πόσο θα ζήσω κι εγώ; Δεν πειράζει...» - Η οικονομική της "καταστροφή"

Μάχη Φλωρινιώτη: «Του είπα "δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις"! Παλέψαμε» - Τσακίζουν κόκαλα οι δηλώσεις για το θάνατο του γιου της

Νίκος Φλωρινιώτης: Ανατριχιάζει η τελευταία του φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει

«Θέλω να πω στην οικογένειά του...» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Άντζελας Δημητρίου για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Τον είχαν πολεμήσει πάρα πολύ, λέγανε ότι είναι...» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Γωγώς Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη