Εξαφανισμένη η Χριστίνα Μπόμπα από τα social media - Η ανάρτηση μετά από μέρες

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα τις τελευταίες ημέρες είχε χαθεί από τα social media, κάτι που οι followers της παρατήρησαν και της επισήμαναν με μηνύματα, γι' αυτό και η ίδια επανήλθε σήμερα, Τετάρτη 20/12 με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας τον λόγο της απουσίας της.

Μπορεί την προηγούμενη φορά που "εξαφανίστηκε" να το έκανε εσκεμμένα, καθώς χρειαζόταν χρόνο για τον εαυτό της και την οικογένειά της, χωρίς να επηρεάζεται από όλα όσα έβλεπε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αυτή τη φορά συνέβη χωρίς να το καταλάβει λόγω έλλειψης χρόνου, διότι αυτή την περίοδο τρέχει μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, να κάνουν τις απαραίτητες ετοιμασίες για τις γιορτές, ολοκληρώνοντας παράλληλα την ανακαίνιση του σπιτιού τους (δείτε εδώ σε τι κατάσταση βρίσκεται).

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα μετά από μέρες

«Γειά σας ρε παιδιά. Εξαφανίστηκα πάλι. Ήθελα να σας πω ένα γεια. Είμαστε στην περίοδο των γιορτών, όλες οι μαμάδες τρέχουμε, ετοιμάζουμε δώρα, παιδιά, γιορτές, ταξίδια όποιος πάει… Τίποτα, αυτό. Ήθελα να σας χαιρετήσω γιατί έχω μέρες να σας μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Το τρυφερό post με τις πιο όμορφες στιγμές της

Μέσα από ένα post, που έκανε η επιχειρηματίας την Πέμπτη (30/11) στο instagram έδειξε τις δέκα πιο ευτυχισμένες στιγμές της για τον μήνα Νοέμβριο λίγο πριν υποδεχτεί τον Δεκέμβριο μαζί φυσικά με τις κόρες της και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Να πούμε στο σημείο αυτό, που η τρίτη θέση της ανάρτησης έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, καθώς βλέπουμε τον Τανιμανίδη με τη Μπόμπα να περπατάνε χέρι χέρι σε βραδινή του έξοδο τους, με το ζευγάρι να είναι λαμπερό τραβώντας όλα τα βλέμματα.

«November’s happy moments
1. My team in life @sakiswp
2. Τρέχουμε στην αγκαλιά του μπαμπά μας!
3. Damn @sakiswp
4. Μια από τις πιο αγαπημένες μου φωτό αυτό το μήνα, σε ένα κρεβάτι μαμά, μπαμπάς, Αριανα, Φιλίππα, νονά @yolanda.kalo , και our bestie Ηλέκτρα! Παραμύθια και sleepover
5. Miss you everyday @elinampo
6. Όταν τα κορίτσια αποφασίζουν να κάνουν pedicure στο μπαμπα τους
7. #londonvibes
8. My team, my friends #blessed
9. Μπορεί το σπίτι μας να μην είναι ακόμα έτοιμο, η λεμονιά μας όμως εβγαλε τα πρώτα της λεμόνια και μας περιμένει
10. #framily @marlonegeissmann @yolanda.kalo u guys», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.