Κρατούσε από το χέρι την 5χρονη κόρη τους - Η σπάνια έξοδος του Γιώργου Πρίντεζη με την σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας

Κούκλα η Στέλλα Κωστοπούλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Πρίντεζης, παρά την επιτυχημένη καριέρα του ως μπασκετμπολίστας, έχει καταφέρει να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους θαυμαστές του να γνωρίζουν πολλοί λίγα για εκείνον, ουσιαστικά τα βασικά. Το 2018 παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του, τη Στέλλα Κωστοπούλου, και μαζί της απέκτησε μία κόρη, τη Ζόζεφιν, η οποία γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 2017.

Σπάνια πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού στα μπουζούκια), ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε και τους τρεις να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες ημέρες. Εκείνος κρατούσε την κόρη τους από το χέρι, ντυμένος με ένα μωβ φούτερ που τραβούσε τα βλέμματα προς το μέρος τους, ενώ δίπλα τους στεκόταν η καλή του, η οποία φορούσε ένα τζιν πανωφόρι πάνω από τα μαύρα ρούχα της και πορτοκαλί αθλητικά.

Σπάνιες φωτογραφίες του Γιάννη Πρίντεζη με την σύζυγο και την κόρη του

Πρίντεζης κόρη σύζυγος

Πρίντεζης κόρη

σύζυγος Πρίντεζη

Λίγα λόγια για τον μπασκετμπολίστα

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής.

  • Αγωνίζοταν ως πάουερ φόργουορντ για τον Ολυμπιακό και ήταν αρχηγός της ομάδας.
  • Την περίοδο 2006-07, ο Πρίντεζης δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ολύμπια Λάρισας στο ελληνικό πρωτάθλημα
  • Επίσης, στο τέλος της σεζόν ψηφίστηκε ως ο Καλύτερος Νέος Παίκτης του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Μετά από αυτή την επιτυχία, επέστρεψε στον Ολυμπιακό.
  • Το καλοκαίρι του 2007 επελέγη στο νούμερο 58 του NBA Ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, από τους οποίους έγινε αλλαγή για τους Τορόντο Ράπτορς, ωστόσο δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα.
  • Το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με τον ισπανικό σύλλογο της ACB Ουνικάχα Μάλαγα
  • Το 2011 επέστρεψε για δεύτερη φορά στον Ολυμπιακό
  • Το 2012 κέρδισε την Ευρωλίγκα
  • Τον Ιανουάριο του 2021, έφτασε τα 1.000 αμυντικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα και έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό.
  • Στις 8 Μαίου, με τους 11 πόντους που σημείωσε απέναντι στον Ιωνικό μπήκε στη δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Πρωταθλήματος Ελλάδας