Good Job Nicky: ''Χαμός'' με τις δηλώσεις του για την παχυσαρκία - «Αυτή η γυναίκα επηρεάζει παιδιά...»

Τα σχόλια στο Super Κατερίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Good Job Nicky: ''Χαμός'' με τις δηλώσεις του για την παχυσαρκία - «Αυτή η γυναίκα επηρεάζει παιδιά...»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Good Job Nicky μέσα από τις δηλώσεις του στο Podcast του Fipster που προβάλλεται στο Youtube με τον νεαρό τραγουδιστή να μιλάει μεταξύ άλλων θεμάτων για το κομμάτι της παχυσαρκία και τα άτομα που έχουν παραπάνω κιλά.

Σε πρώτη φάση ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε με αποτέλεσμα να χάσει 22 κιλά (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Στη συνέχεια, ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη εξήγησε πως στην εποχή του political corect οριακά δικαιολογούμε τα πάντα.

Γενικότερα τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει άλματα σε ότι αφορά τον περιορισμό του body shaming με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη να δίνει το παράδειγμα αφαιρώντας τη λέξη ''χοντρή'' από το τραγούδι της ''Άδωνις''.

Το απόσπασμα με τις απόψεις του Good Job Nicky σχετικά με τα υγιή και μη πρότυπα προβλήθηκε την Τετάρτη 20/12 στην εκπομπή Super Κατερίνα, καθώς άλλοι συμφώνησαν μαζί του και άλλοι όχι. Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου από τη μεριά της τόνισε, πως δεν ισχύει ότι η παχυσαρκία κληρονομείται από μία μητέρα σε ένα παιδί.

Τα σχόλια του Good Job Nicky για την παχυσαρκία

«Δεν είναι υγιής η Λίζα, γιατί η χοληστερίνη που έχει πάνω της αυτή η γυναίκα προφανέστατα από αυτά που τρώει και δεν κάνει και από αυτά που κάνει. Αυτή η γυναίκα επηρεάζει παιδιά, τα οποία δεν έχουν γνώση και θα κάνει περισσότερα ανθυγιεινά πλάσματα ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο. Το τι θα κάνεις εσύ με το σώμα σου είναι μία χαρά», είπε ο Good Job Nicky.