Γιώργος Σαμπάνης: Ασύλληπτο περιστατικό με φαν - «Ερωτευμένη θαυμάστρια μου έστελνε διάφορα απειλητικά μηνύματα, μου έλεγε ότι...»

«Θεωρώ, πως η σύντροφός μου, Ιωάννα, είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης, προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, δεν έχει κρύψει το γεγονός, πως αυτή τη στιγμή διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, και ο ίδιος είναι πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή.

Το ζευγάρι δείχνει πολύ αγαπημένο, ενώ πλέον πραγματοποιούν και πολλές δημόσιες εμφανίσεις, όπου δεν αποφεύγουν να δείχνουν και το πόσο καλά είναι μαζί. Το νεαρό μοντέλο είναι μία καλλονή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας "Greece’s Next Top Model", το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Star. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα πλαίσια ενός βίντεο κλιπ για ένα από τα πολλά τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Παρόλα αυτά, εκείνος βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Φίλιππου Ιωάννου, που είναι γνωστός με το όνομα Fipster, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη σύντροφό του (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και σε ένα σοκαριστικό περιστατικό, που είχε με θαυμάστρια στο παρελθόν.

Το εν λόγω απόσπασμα από τη συνέντευξή του, παρουσιάστηκε από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Η συγκλονιστική ιστορία του Γιώργου Σαμπάνη με θαυμάστρια

«Ερωτευμένη θαυμάστρια μου έστελνε διάφορα απειλητικά μηνύματα, μου έλεγε ότι θα μου κάψει το αμάξι, επειδή είχα σχέση. Ζηλεύω με έναν πολύ περίεργο τρόπο, δικό μου τρόπο. Έχω ψάξει κινητό. Όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Το θέμα είναι αυτό που βρίσκεις πόσο μετράει μετά», εξομολογήθηκε στην κάμερα.

«Θεωρώ, πως η σύντροφός μου, Ιωάννα, είναι η πιο ωραία Ελληνίδα, και μόνο αυτή. Η απιστία θεωρώ ότι είναι λόγος χωρισμού. Παλιότερα όχι τόσο, πλέον όμως θεωρώ, ότι είναι. Συνειδητοποίησα από την εμπειρία μου ότι όσες φορές συγχώρησα απιστία, υπήρξε μετά ένα κλίμα άρρωστο και τοξικό, σαν να αλλάξανε όλα», αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή μετέπειτα.