Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί προέκυψε γρήγορα...» - Η εξομολόγηση για το γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη και την κόρη τους

Η αποκάλυψη του για τον πατέρα Αντώνιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί προέκυψε γρήγορα...» - Η εξομολόγηση για το γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη και την κόρη τους

Ο Πάνος Μουζουράκη παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου που είναι και κολλητή φίλη της γυναίκας του. Ο τραγουδιστής 3 μήνες μετά την απόκτηση της κόρης του και περίπου 7 μήνες μετά το γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη (δείτε φωτογραφίες με το νυφικό της) μίλησε για την αλλαγή στη ζωή του.

Αναφέρθηκε στην κόρη του που είναι η αδυναμία του αλλά και στη σχέση με την γυναίκα του που μέρα με την ημέρα την ερωτεύεται ακόμα περισσότερο. Επίσης, απάντησε για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον πατέρα Αντώνιο μετά τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Η συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη

Η εξομολόγηση για την Μαριλού Κόζαρη

«Ο Άγιος Βασίλης το 2023 μου έφερε ότι ακριβώς ζητούσα με τον πιο όμορφο τρόπο, χωρίς να το περιμένω. Έγιναν πολλές αλλαγές στη ζωή μου που ξεκίνησαν ακριβώς πριν ένα χρόνο», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Αν είχα συναντήσει τη γυναίκα μου 10 χρόνια πριν δεν ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να δω το "φως" και να νιώσω πλήρης για να κάνω αυτή την μετάβαση. Το περίμενε δεν αφορά να έρθει ένας άλλος άνθρωπος, αφορά να ωριμάσεις και εσύ μέσα σου για να καταλάβεις αυτό που ζητάς. Στην δικιά μου περίπτωση για άλλο πήγαινα και τελικά μου έτυχε το λαχείο», εξομολογήθηκε συγκινημένος.

Σχετικά με το γάμο του που παρόλο που δεν ήθελε να τον καλύψουν τα κανάλια (δείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει), τελικά είχε και κάμερες αλλά και φωτογράφους σχολίασε: «Μέσα σε όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται στον κόσμο δεν ήθελα να γίνω μέρος του gossip.. ήθελα να είχα θέση εγώ την άποψη μου για το πως αισθάνομαι για αυτό το πράγμα, χωρίς να υπάρχει εμπάθεια στους δημοσιογράφους ή απέναντι στην τηλεόραση. Όταν η προσωπική σου ζωή αφορά περισσότερο από το καλλιτεχνικό σου έργο είναι σαν να χάνεις την μπάλα».

Η αποκάλυψη του για τον πατέρα Αντώνιο

Με αφορμή το γεγονός πως στο ποίημα του μιλούσε και για τον πατέρα Αντώνιο, αποκάλυψε: «Πολλές φορές άκουσα ότι δεν ήταν μέσα στο σχέδιο να ακουστεί η πλευρά του. Πέρα από εσένα που τον έβγαλες στην εκπομπή, που και εκεί ήταν αμήχανο. Όταν ένας άνθρωπος παράγει μόνο αγάπη 5 χρόνια και ξαφνικά βρίσκεται μπροστά σε κάτι τέτοιο... Από την στιγμή που ξέσπασε αυτό το σκάνδαλο της Κιβωτού ο κόσμος σταμάτησε να προσφέρει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Κάποιος είχε σκοπό να το δημιουργήσει αυτό το σκάνδαλο. Ο σκοπός αυτός ποιος ήταν; Follow the money και θα δεις ποιος δημιούργησε αυτή την ιστορία. Έδωσα κατάθεση υπέρ του. Φαίνεται ότι τον έχει πληγώσει αυτή η κατάσταση αλλά υπάρχει πάντα μέσα η σπίθα. Κλείσαμε το τηλέφωνο λέγοντας μου πως "θα χτίσουμε και πάλι την Κιβωτό με τις πέτρες που μας πετάξανε"».

Η νέα του ζωή με την κόρη του

«Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι οι γονείς της Μαριλού. Είναι μέσα στα δώρα του 2023. Το παιδί προέκυψε γρήγορα στη σχέση μας. Η απόφαση μας ήταν κοινή», ανέφερε για τα πεθερικά του έπειτα από σχετική δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Αυτή την περίοδο βλέπω λίγες ώρες την κόρη μου αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου αν πάθαινα κάτι. Ο σεβασμός μου για τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα», εξομολογήθηκε.

«Η Μαριλού παίζει το τραγούδι μου στην κόρη μας κάθε μέρα. Την νανουρίζω και εγώ τραγουδώντας της. Η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα», είπε.