Αφροδίτη Σκαφίδα: Με στενό μαύρο φόρεμα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Έχει φουσκώσει πολύ η κοιλίτσα της

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο πλευρό του Πύρρου Δήμα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα κοινή εμφάνιση έκανε ο Πύρρος Δήμας μαζί με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα το βράδυ της Τετάρτης 20/12 στο Nox και συγκεκριμένα στην παρουσίαση νέου δίσκου του Αντώνη Ρέμου "Πάντα και Ποτέ Volume 1" - απονομή των χρυσών επιτυχιών του.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να ποζάρουν λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Πύρρος Δήμας έχει φέρει στον κόσμο άλλα 4 παιδιά και τώρα περιμένει το 5ο.

H νέα φωτογραφία της εγκυμονούσας Αφροδίτης Σκαφίδα στο πλευρό του Πύρρου Δήμα

Όπως βλέπουμε η κοιλίτσα της εγκυμονούσας έχει φουσκώσει αρκετά και παρά το γεγονός, πως έχει φορέσει μαύρο μακρύ φόρεμα - το οποίο θεωρητικά ''κόβει'' - το μωράκι που έχει μέσα της είναι εμφανές! (δείτε εδώ τα τρυφερά λόγια του Δήμα για το μωρό).

Νατάσα Σκαφιδά - Πύρρος Δήμας - Εγκυμοσύνη - Κοιλίτσα

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

«Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βαδίζω στον έκτο. Είναι μία προσμονή. Έχει να κάνει με ότι έχεις το άγχος πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα έχεις εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα σου βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια, αλλά έχω θετική σκέψη στο μυαλό μου και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά, ειδικά επειδή έχω έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει», είπε αρχικά για την κύηση και έπειτα ανέφερε για τος φοβίες της και το φύλο του μωρού:

«Η μεγαλύτερη αγωνία είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα στη ζωή του ή της ζωής της θα εξελιχθούν όπως θα πρέπει. Το φύλο του μωρού του γνωρίζουμε, αλλά δεν θα ήθελα να το πω».

Και κατέληξε μιλώντας για τον γάμο και το νυφικό που φορούσε: «Πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι πάρα πολύ λιτό και ήρεμο γάμο. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να το ζει μόνος του πιο πολύ… Νομίζω τώρα που το φοράω μου αρέσει και μπαίνω σιγά σιγά κι εγώ στο πνεύμα…», είπε πριν από λίγες ημέρες η Αφροδίτη Σκαφιδά στο Super Κατερίνα.