Σπύρος Σπυράκος: «Δεν θέλω να αναφερθώ...» - Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του μετά την περιπέτεια που πέρασε

Η επέμβαση και η θεραπεία που ακολούθησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σπύρος Σπυράκος: «Δεν θέλω να αναφερθώ...» - Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του μετά την περιπέτεια που πέρασε

Ο Σπύρος Σπυράκος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day και αυτές προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 21/12. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη νέα του συνεργασία με τον Γιώργο Δασκουλίδη και τον Πέτρο Ίμβριο (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε για τον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού), ενώ ρωτήθηκε και για τη ζωή του μεταξύ Ζακύνθου και Αθήνας.

Αποκάλυψε, μάλιστα, το πιο ακραίο περιστατικό που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, ενώ όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του μετά από την περιπέτεια που πέρασε, δεν θέλησε να απαντήσει εκτενώς, αλλά πέρασε το μήνυμά του στον κόσμο.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Σπυράκου για την κατάσταση της υγείας του

«Μπορεί εγώ να έκανα το πρώτο τηλεφώνημα, αλλά η ιδέα του να συνεργαστούμε ήταν και των τριών μας. Πάντα το λέγαμε ότι πρέπει να το κάνουμε και μας δόθηκε η ευκαιρία. Και οι δύο μου είπαν κατευθείαν "πάμε"», είπε αρχικά ο Γιώργος Δασκουλίδης.

Και ο Σπύρος Σπυράκος δήλωσε με τη σειρά του: «Δεν είμαι μόνιμα στη Ζάκυνθο, απλά ζω εκεί ένα μέρος της χρονιάς. Πάνω στην πίστα έχω "φάει" τεράστια πιρούνα στο κεφάλι. Από αγάπη, πιάνει ένα μάτσο λουλούδια και μου το πετάει με όλη του τη δύναμη. Είχε και ένα πιρούνι στα χέρια. Κάτι αισθάνθηκα, αλλά τραγουδούσα και βλέπω τον κόσμο από κάτω να μου λέει "Σπύρο, Σπύρο, Σπύρο" και μου έδειχναν το κεφάλι μου. Πιάνω το μέτωπό μου και ήμουν μέσα στα αίματα, θα είχε βγει το μάτι μου».

Όσον αφορά στην υγεία του, εξήγησε: «Πώς με βλέπεις; Είμαι καλά; Είμαι μια χαρά. Δεν θέλω να αναφερθώ στη δική μου την υγεία, πέραν του ότι χαίρω άκρας υγείας. Το μήνυμα που θέλω να περάσω στον κόσμο είναι ότι η πρόληψη είναι το παν. Αν το πετύχεις στην αρχή του, σε πρώιμο στάδιο, είναι σίγουρο ότι θα γίνεις καλά».

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε

Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής παρατήρησε πως έβγαλε ένα σπυράκι στο πόδι του, το οποίο διαρκώς μεγάλωνε. Επισκέφτηκε γιατρό ο οποίος τον καθησύχασε, λέγοντας πως δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο αυτό συνέχιζε να τον ενοχλεί.

Λίγο καιρό αργότερα, τυχαία, σε κάποια εκδήλωση που πήγε για να τραγουδήσει, ξεκίνησε να συζητά με έναν άλλο γιατρό και του εξήγησε το πρόβλημά του. Έτσι, κατέληξε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει κάποιες ειδικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε πως υπήρχε όντως πρόβλημα.

Ακολούθησε επέμβαση, κατά την οποία αφαιρέθηκε το σπυράκι από το πόδι του και με δείγμα που πάρθηκε από αυτό πραγματοποιήθηκε βιοψία. Τα αποτελέσματα έδειξαν κακοήθεια και όπως ενημερώθηκε είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του, όμως ξεκίνησε αμέσως θεραπεία και πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.