Αντώνης Ρέμος: Η μεγάλη συγκίνηση με την κόρη του που ήταν κάτω από τη σκηνή - «Ελένη μου...»

«Σήμερα να ξέρετε ότι έκανα πολύ μεγάλη θυσία γιατί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Η μεγάλη συγκίνηση με την κόρη του που ήταν κάτω από τη σκηνή - «Ελένη μου...»

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή 20/12 για τον Αντώνη Ρέμο καθώς διοργανώθηκε η παρουσίαση νέου του δίσκου "Πάντα και Ποτέ Volume 1" και η απονομή των χρυσών επιτυχιών του τραγουδιστή στο Nox, όπου τραγουδάει κανονικά με την Ελένη Φουρέιρα.

Το παρόν στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά έδωσαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα του τραγουδιστή μεταξύ των οποίων ήταν η καλλονή σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ και η μοναχοκόρη τους Ελένη (δείτε εδώ γιατί θεωρεί ''άτυχη'' την κόρη του).

Η κάμερα της εκπομπής ''Mega Καλημέρα'' πρόβαλε μάλιστα την Πέμπτη 21/12 το βίντεο με τη συγκίνηση του Αντώνη Ρέμου κάνοντας μια γλυκιά αφιέρωση στην Ελένη του, που ήταν από κάτω με τις φίλες της.

Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Ρέμου για την κόρη του

«Η βραδιά αυτή είναι και για έναν ακόμη λόγο μοναδική γιατί είναι από τις σπάνιες φορές που είναι και η κόρη μου εδώ απόψε, η Ελένη. Το Λενιώ μου είναι εδώ με τις φίλες της. Ελένη μου! Και σήμερα να ξέρετε ότι έκανα πολύ μεγάλη θυσία για να κάνω αυτή τη βραδιά, γιατί δεν πήγα στη γιορτή της Ελένης στο σχολείο. Δεν μπόρεσα να πάω, αλλά το είδα στο βίντεο τι ωραία ήταν η γιορτή της. Ελένη μου σ’ αγαπάω πολύ», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Αυτή είναι η μικρή Ελένη

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, καθώς εκεί πηγαίνουν για διακοπές με την κόρη τους, Ελένη, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές, που έχει τραγουδήσει ο καλλιτέχνης στο νησί των ανέμων.

Για μία ακόμη φορά λοιπόν, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Υβόννη σε παραλία της Μυκόνου να περπατάει στην αμμουδιά και να κάνει τα μπάνια της μαζί με την κόρη της, Ελένη.

Μαμά και κόρη φορούσαν το ίδιο μαγιό σε φλοραλ σχέδιο με μοβ και καφέ χρώματα. Εντυπωσιακή και πολύ απλή ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ με τις αναλογίες μοντέλου, που διαθέτει και με το αμακιγιάριστο πρόσωπό της.

Υβόννη Μπόσνιακ - κόρη Υβόννη Μπόσνιακ - κόρη - ΜύκονοςΥβόννη Μπόσνιακ - κόρη - Μαγιό