Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι πολύ μακάβριο να λένε ότι ο Φλωρινιώτης θα βάλει ρούχο μου στην κηδεία»

Τι λέει ο σχεδιαστής και για τον... Κασσελάκη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

«Ο Νίκος θα φορέσει ένα κοστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου, που θα φορούσε στην εκπομπή... Τα έχω αναλάβει εγώ τα διαδικαστικά. Είχε κλείσει και εμφανίσεις στην Γερμανία για Παραμονή Πρωτοχρονιάς», είπε μεταξύ άλλων συγκλονισμένη από την τραγική απώλεια του αδερφού της η Άννα Φλωρινιώτη στο «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα που βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης...

Το youweekly.gr επικοινώνησε με τον γνωστό σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο για να μιλήσει για την γνωριμία του και για την σχέση του με τον Νίκο Φλωρινιώτη που τόσο απρόσμενα «έφυγε» από την ζωή και εκείνος είπε: «Με ενημερώνουν σήμερα διαρκώς ότι εγώ έχω ράψει το κοστούμι που θα βάλει στην κηδεία του ο Νίκος Φλωρινιώτης... Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό, ότι εγώ έχω ράψει το κοστούμι του. Το είπε λέει η αδερφή του... Προφανώς θα είναι κάποιο από τα κοστούμια που του έχω ράψει στο παρελθόν, γιατί ο Νίκος ήταν πελάτης μου και του έραβα συχνά. Κάποιοι όμως όταν το άκουσαν κατάλαβαν ότι του έραψα καινούργιο κοστούμι για την κηδεία. Να τους ενημερώσω λοιπόν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πραγματικά είναι πολύ μακάβριο όπως ακούγεται!»

Νίκος Αποστολόπουλος
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Τι λέει για τον Κασσελάκη

Ο σχεδιαστής που αυτό το διάστημα ετοιμάζει τα κουστούμια της παράστασης «Ο ταλαντούχος κύριος Ριπλέι», που θα ανέβει στις 26 Ιανουαρίου σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στο θέατρο «Ιλίσια», θέλοντας λίγο να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα των ημερών είπε χαριτολογώντας: «Λες να έχω γίνει ο σχεδιαστής των κηδειών; Δεν είναι κακό! Γιατί και τον Δάκη έντυνα και επειδή είχε 50 κουστούμια μου, το ίδιο είχαν πει... Εγώ δεν τα λέω αυτά... Άκουγα έναν σχεδιαστή να λέει όταν πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου ότι της έραψε τα ρούχα της και το θεώρησα πολύ αισχρό! Τι να πω τώρα εγώ; Να ήταν ο Κασσελάκης παντρεμένος όχι με τον Τάιλερ, με κάποιον άλλον και να πέθαινε αυτός ο άλλος, να ράψω το κοστούμι στον Κασσελάκη. Να ντύσω δηλαδή τον χήρο, τους χήρους, τους χοίρους και όλους τους ζωντοχήρους».