Δανάη Μπάρκα: «Τρελάθηκα! Βάζω χειρόφρενο και...» - Το ξεκαθάρισμα μετά τις "κατηγορίες" για την εκπομπή της στο MEGA

«Το λέω και το ξαναλέω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Τρελάθηκα! Βάζω χειρόφρενο και...» - Το ξεκαθάρισμα μετά τις

Η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Πέμπτης 21/12, λίγο πριν παρουσιάσει την φάρσα που έκανε στην Αντιγόνη Ψυχράμη με συνεργό της τον Δημήτρη Μακαλιά, θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη, πως οι φάρσες δεν είναι ψεύτικες και στημένες.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε μία συνάντηση που είχε με μία κυρία πριν από μερικές ημέρες, η οποία της είπε πως ναι μεν έχουν πλάκα, αλλά φαίνεται πως δεν είναι αληθινές, κάτι που την έφερε σε δύσκολη θέση και γι' αυτό έμεινε εκεί προσπαθώντας να της αποδείξει το αντίθετο.

Το ξεκαθάρισμα της Μπάρκα για τις φάρσες στο Πάμε Δανάη

«Μια μέρα που περνούσα από τα διόδια για να ανανεώσω την κάρτα μου, μου είπε μια κυρία ”ωραίες οι φάρσες σας, αλλά φαίνεται ότι είναι φτιαχτές!”. Βάζω χειρόφρενο και της λέω ”τι εννοείτε φαίνεται;”. Μου λέει, ”εντάξει αλλά είναι ωραίο που προσπαθείτε να μας κάνετε να γελάσουμε!". Της λέω "Θέλω να σας πω ότι δεν είναι καμία φτιαχτή φάρσα". "Ε δεν γίνεται αυτό”, μου λέει. Της λέω "Καλέ φαίνεται από τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Την πατάμε, μας ανακαλύπτουν...". Πρέπει να έκατσα εκεί επτά λεπτά με την κυρία να της δείχνω βιντεάκια backstage. Τρελάθηκα! Οι φάρσες μας είναι αληθινές και το λέω και το ξαναλέω», δήλωσε.

Δείτε επίσης: «Μου έστειλε στις 3:20 "Αγάπη μου, τι θα κάνουμε το βράδυ;" λέω "παιδιά φτιάξτε και νυφικό" και...» - Η Δανάη Μπάρκα "έσπασε" τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή

Και ακολούθησε η εξής φάρσα:

Η πρόταση γάμου στον αέρα

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, βέβαια, παρακολουθήσαμε κάτι, που μας άφησε άφωνους και πρωταγωνιστούσε η παρουσιάστρια, αλλά και ο συνεργάτης της και δημοφιλής δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης. Με αφορμή το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής, και την προώθηση μίας εταιρείας κοσμημάτων έγινε μία πρόταση γάμου ζωντανά στον αέρα.

«Θα σου κάνω πρόταση γάμου, να γονατίσω κιόλας... Δεν είναι μικρούλια, μια χαρά είναι... Εγώ θα σου την κάνω την πρόταση γάμου... Αγάπη μου, θα ήθελα σήμερα να σου κάνω πρόταση γάμου...», είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος, που θέλησε να της ζητήσει να παντρευτούν, για πλάκα.

«Εγώ δέχομαι, για να πάρω το δαχτυλίδι... Καλέ αυτό το φοράω ήδη, έχω κάνει πρόταση γάμου στον εαυτό μου...», απάντησε εκείνη στον ίδιο χιουμοριστικό τόνο.