Μπαμπάδες με ρούμι: Ακυρώθηκε η αποψινή παράσταση

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μπαμπάδες με ρούμι: Ακυρώθηκε η αποψινή παράσταση

Με μια ανακοίνωση στα social media, γνωστοποίησαν τα Αθηναϊκά Θέατρα ότι η αποψινή (21/12) παράσταση Μπαμπάδες με Ρούμι ακυρώνεται, λόγο ασθένειας συντελεστή. Η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε στη συνέχεια αναδημοσίευση και αποκάλυψε ποιος ταλαιπωρείται από γρίπη.

Η ανακοίνωση

«Καλησπέρα σας, θα θέλαμε να σα ενημερώσουμε ότι η σημερινή παράσταση Μπαμπάδες με Ρούμι ακυρώνεται λόγω ασθένειας συντελεστή. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση» ανέφερε η ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Τις κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια: Με διαφάνειες στην κοιλιά η Μπάρκα - Τα "έσπασε" μέχρι το πρωί με την Σταυροπούλου & την Καβογιάννη

Το repost της Βίκυς Σταυροπούλου

Η ηθοποιός λοιπόν που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, ευχήθηκε στη Σοφία Βογιατζάκη καλή ανάρρωση, με αναδημοσίευση της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ελπίζω αύριο να έχει συνέλθει από την γρίπη το Σοφάκι και να φάμε όλοι μαζί μπαμπάδες με ρούμι στο Αλίκη. Συγγνώμη και πάλι».

Δείτε εδώ:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η αποκάλυψη της Ελένης Γερασιμίδου για τους διαλόγους στη παράσταση "Μπαμπαδες με Ρούμι"

Για την θεατρική παράσταση που συμμετείχε, Μπαμπάδες με Ρούμι, μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, την Τετάρτης 6/12, στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, όπου βρέθηκε καλεσμένη. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι καθώς η επιτυχία της παράστασης ήταν τόσο μεγαλή, οι ηθοποιοί είχαν αρχίσει να έχουν αλλαζονική συμπεριφορές επάνω στη σκηνή.

«Εκεί είχαμε πάθει μια αλαζονεία, γιατί είναι ασθένεια η αλαζονεία. Στους «Μπαμπάδες με ρούμι» είχαμε πάρα πολύ κόσμο και μιλούσαμε και μεταξύ μας. Κάναμε αυτή τη γαϊδουριά. Είναι γαϊδουριά να μιλάμε μεταξύ μας στη σκηνή.»

«Ο κόσμος δεν το έπαιρνε χαμπάρι, δεν καταλάβαιναν, αλλά... Εννοώ αυτά που λέγαμε μεταξύ μας. Δεν είναι σωστό. Αλλά ήταν τόσο πετυχημένο το έργο» ανέφερε η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε εδώ το βίντεο: