«Το απόλυτο σκουπίδι» - Σάλος στο διαδίκτυο με φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν - Η απαράδεκτη κίνηση στους δημοσιογράφους

«Ντροπή!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@kimkardashian
Instagram/@kimkardashian

Η Κιμ Καρντάσιαν γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες (δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, με φύτρες και άβγαλτα φρύδια, ήταν αγνώριστη), είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρομπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στυλίστρια της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα.

Σήμερα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι παπαράτσι "πεθαίνουν" για μία της φωτογραφία.

Σύμφωνα, ωστόσο, με φωτογραφία που αναρτήθηκε στην Page Six δεν αντιμετωπίζει πάντα με θετικό τρόπο τους δημοσιογράφους - φωτογράφους, στην ζωή της. Παρά το γεγονός πως συνήθως η Κιμ σέβεται τους ανθρώπους αυτή την φορά απαθανατίστηκε να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο προς τους παπαράτσι που προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους.

Η Page Six ανάρτησε την συγκεκριμένη φωτογραφία που εσείς μπορείτε να δείτε παρακάτω και προφανώς τα σχόλια ήταν καταιγιστικά.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε με την Κιμ Καρντάσιαν

«Είναι το απόλυτο σκουπίδι», «δεν είναι τίποτα χωρίς τους φωτογράφους», «ντροπή!» ήταν κάποια από τα σχόλια που διαβάσαμε.

Πόσα λεφτά ζητάει η Κιμ Καρντάσιαν για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Σύμφωνα, με το ΤΜΖ ένα μόνο ποστάρισμα για κάποια διαφήμιση μπορεί να φέρει στις τσέπες της 1.000.000 δολάρια. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδες αναφέρουν μία δικαστική διαμάχη που έχει με εταιρεία που υποστηρίζει ότι αντιγράφει το «image» της. Η ίδια ζητάει 5εκ.δολάρια και στηρίζει το ποσό με βάση όσα χρήματα βγάζει η ίδια.

Η Κιμ αναφέρει πως ένα μόνο ποστάρισμα της φέρνει 300.000 με 500.000 δολάρια. Ωστόσο, το TMZ υποστηρίζει πως το ποσό φτάνει ακόμα και το 1.000.000 δολάρια και πως ήδη η νομική της ομάδα ετοιμάζει έγγραφα με προσαρμογές για τη συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη.