Θοδωρής Μαραντίνης: «7 στους 10 γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο! Θεωρώ ότι η οικογένεια είναι...»

«Όταν ένα ζευγάρι που έχει παιδιά χωρίζει μας είναι ακόμα λίγο ενοχικό»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: «7 στους 10 γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο! Θεωρώ ότι η οικογένεια είναι...»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κάθισε στην καρέκλα της εκπομπής Μπαμπά-δες και μπροστά στον Τάσο Ιορδανίδη άνοιξε όλα του τα χαρτιά. Χωρίς καμία αναστολή και με μεγάλη ειλικρίνεια μίλησε για τις ενοχές που νιώθει ένας γονιός όταν παίρνει διαζύγιο, αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε να προχωρά σε έναν δεύτερο γάμο.

Απόσπασμα από την συγκεκριμένη συνέντευξη που δεν έχει προβληθεί ακόμα, έπαιξε το πρωί της Παρασκευής 22/12 στον αέρα του Happy Day.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

«Όταν ένα ζευγάρι που έχει παιδιά, χωρίζει, μας είναι ακόμα λίγο ενοχικό ότι ίσως δεν έπρεπε, δεν είναι το σωστό, πως θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά, τι θα γίνει. Πλέον, βλέποντας, και μιλώντας με ανθρώπους, και στατιστικά σχεδόν 7 στους 10 γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο. Νομίζω ότι δε θα παντρευόμουν ξανά. Θεωρώ ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντική μέσα από αυτή τη σύνδεση και όχι το γυαλιστερό περιτύλιγμα του γάμου.

Η ουσία είναι στην πραγματική συνύπαρξη δυο ανθρώπων, οι οποίοι βοηθάνε να ανεβάσουν ο ένας τον άλλον χωρίς να τον εγκλωβίζουν και μέσα από αυτή τη σύνδεση προκύπτουν παιδιά, 1-2-3 όσα νιώθει ο καθένας, που πλέον θα ολοκληρώσουν αυτή την σύνδεση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.