Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, αλλά προσπαθώ να...» - Δάκρυσε η Φαίη Σκορδά με την ανακοίνωση της

Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής Fays Time

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, αλλά προσπαθώ να...» - Δάκρυσε η Φαίη Σκορδά με την ανακοίνωση της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση στο πλατό της εκπομπής Fays Time στον ΣΚΑΙ. Σήμερα Παρασκευή 22/12 η Φαίη Σκορδά αφιέρωσε την ημέρα στα παιδιά του Make A Wish Ελλάδος τα οποία υποδέχτηκε με ένα γλυκό χαμόγελο.

«Σήμερα είμαι ακόμα μια φορά πολύ συναισθηματικά φορτισμένη. Είναι η τελευταία εκπομπή για αυτή την χρονιά και είναι από τις πιο σημαντικές που θα κάνουμε μαζί. Ένα πολύ όμορφο ταξίδι, αφιερωμένη μια εκπομπή στο Make a wish και στα παιδιά μου» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας στην έναρξη.

Όλη η εκπομπή ήταν πολύ συγκινητική, με την Φαίη Σκορδά να είναι συναισθηματικά φορτισμένη με τα όσα διαδραματίστηκαν στο πλατό.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Κατσαφάδου που έκανε την Σκορδά να δακρύσει

Κατά την διάρκεια της εκπομπής μέσω skype βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία ανακοίνωσε πως θέλει να εκπληρώσει όσες περισσότερες ευχές παιδιών μπορεί για αυτό και θέλει να δωρίσει 100.000 ευρώ.

«Συγχαρητήρια και σε εσένα Φαίη γιατί ξέρω ότι σαν Φαίη λειτουργείς εκεί πέρα. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω αυτήν τη δωρεά που θα σας ανακοινώσω τώρα. Είναι από τον Θεό, να πιστεύουμε. Να δώσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο. Πιστεύω ότι η La vie en rose και εγώ θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ σε αυτά τα παιδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλά παιδιά από αυτά, ζω μέσα από αυτά. Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, αλλά προσπαθώ να εκπληρώνω όσες περισσότερες ευχές μπορώ. Σας λατρεύω», ανακοίνωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης: «Ο άντρας μου είχε λευχαιμία...» - Η εξομολόγηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για το διαζύγιο της

Μάλιστα και η Φαίη Σκορδά δάκρυσε την ώρα που μιλούσε η επιχειρηματίας με το όλο κλίμα να είναι πολύ φορτισμένο.