Ελένη Μενεγάκη: "Λύγισε" με τα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη - «Με συγκίνησες...»

Η ταινία του είναι αφιερωμένη στην...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη:

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης, έχει αποκτήσει μια κόρη, την Εύα, με την πρώην σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη. Το ζευγάρι αν και έχει αποφασίσει να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, επιλέγει να κρατάει καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους (δείτε εδώ φωτογραφίες του με την κόρη του από σπάνια δημόσια έξοδο).

Ο ίδιος μάλιστα δε διστάζει να δείχνει και δημοσίως την αγάπη και την αδυναμία που τρέφει για την κόρη του, αλλά και να μιλάει για εκείνη κάθε φορά, που τον ρωτάνε (δείτε εδώ τη δημόσια εξομολόγησή του για το παιδί του που μας συγκίνησε). Μάλιστα, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ταινίας, με τίτλο "Κουραμπιέδες από χιόνι", βρέθηκε καλεσμένος, σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στην απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και μίλησε και για τη μονάκριβή του Τα λόγια του, δεν έμειναν ασχολίαστα, και έκαναν την αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελένη Μενεγάκη, να συγκινηθεί, κάτι που δε δίστασε να το πει και δεν προσπάθησε να το κρύψει.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη με τα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή "Ελένη"

«Θέλω να κάνω αυτή τη ταινία για να νιώσει, ο κάθε ένας χαρά τα Χριστούγεννα, να πάρει αγκαλιά τα παιδιά του. Να νιώσει καλά, που τα έχει δίπλα του και να νιώσει αγάπη», είπε αρχικά ο δημοφιλής και ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος έχει αφιερώσει τη νέα του ταινία στην κόρη του, την Εύα, όπως συμπλήρωσε. «Αν δεν είχα την Εύα δε θα μπορούσα να κάνω αυτή την ταινία», εξήγησε ακόμη. «Με συγκίνησες βρε άτιμε», σχολίασε η παρουσιάστρια με φανερή τη συγκίνησή της στην κάμερα της εκπομπής.

Να αναφέρουμε επίσης σε αυτό το σημείο ότι στην ταινία συμπεριλαμβάνονται πολλά παιδιά, και μάλιστα από όσα έχουν ειπωθεί, ότι είναι ιδιαίτερα συγκινητική για μικρούς και μεγάλους.