Λήδα Ματσάγγου: Ασύλληπτο περιστατικό με δημοσιογράφο -«Διάβασα συνέντευξη, που δεν παραχώρησα ποτέ!»

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Τη δημοφιλή και πολύ γοητευτική ηθοποιό, Λήδα Ματσάγγου, τη βλέπουμε τη φετινή σεζόν να πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά μυστηρίου, "Κάνε ότι κοιμάσαι", η οποία προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ΕΡΤ1. Η ίδια παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή, "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και το δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη, σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, για το γιο της, αλλά περιέγραψε κι ένα συγκλονιστικό περιστατικό, που της συνέβη με δημοσιογράφο (δείτε εδώ περιστατικό που της συνέβη στην Κύπρο).

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Λήδας Ματσάγγου για περιστατικό με δημοσιογράφο

«Ήμουν αρκετά αυτάρκης σαν παιδί, αλλά και τρυφερή και ναζιάρα. Ήμουν αγοροκόριτσο, και όπου υπήρχε αδικία ήθελα να προστατεύσω τους ανθρώπους, που αγαπάω. Στους γονείς μου είπα για την υποκριτική, αφού είχα περάσει στη Νομική Σχολή στην Αθήνα, και αφού είχα περάσει τις εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο», είπε αρχικά για τα παιδικά και τα φοιτητικά της χρόνια.

«Ήμασταν αγαπημένο έτος στην σχολή του Εθνικού. Δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, όταν μπήκε η ιδιωτική τηλεόραση δεν την πολυθέλαμε. Με είχαν φωνάξει για ένα γνωστό σίριαλ όσο ήμουν στη σχολή και αρνήθηκα, τότε μου είπαν "σου δίνουμε χρυσό και τον πετάς;", εγώ απάντησα ότι έχουμε διαφορετική αντίληψη του χρυσού», συμπλήρωσε για τα πρώτα της βήματα.

«Μου είχαν τύχει κάποιες συνεργασίες που ασφυκτιούσα αλλά είναι τελείως αντιεπαγγελματικό να αφήσεις μια δουλειά γιατί δεν είσαι μόνος σε αυτή. Στην δουλειά διεκδικώ με με ευγενικό τρόπο, είμαι ντροπαλή. Το "Δύο μέρες" μόνο, οι "Άγριες Μέλισσες" και το "Κάνε ότι κοιμάσαι" είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές», σημείωσε για την καριέρα της.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο παιδί της, και στην οικογένειά της, «Ο γιος μου είναι 14,5 ετών είμαι ερωτευμένη μαζί του και θέλω να κάνω τα πάντα για να είναι χαρούμενος. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί, έχω όμως όρια. Ο σύζυγός μου παρότι δεν είναι στον χώρο, δεν είχε θέμα με το επάγγελμά μου. Έχω κάνει συζητήσεις με τον γιο μου για την εγκληματικότητα και τη βία».

Τέλος, εξιστόρησε ένα σοκαριστικό περιστατικό με δημοσιογράφο, το οποίο της συνέβη πριν κάποια χρόνια, «Έχω διαβάσει ολόκληρη συνέντευξη μου με μονολεκτικές απαντήσεις σε σοβαρή εφημερίδα που δεν παραχώρησα ποτέ! Είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω μήνυση. Είχα αρνηθεί να δώσω συνέντευξη και την έγραψε μόνος του. Το έμαθα μέσα από μια φίλη μου. Μου έχουν χρεώσει κιόλας δυο διαφορετικές σχέσεις με αναγνωρίσιμους που δεν τους είχα δει και ποτέ!».