Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ δεν είμαι ανύπαντρη! Έχω...» - Αμηχανία στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι

Το σχόλιο για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ δεν είμαι ανύπαντρη! Έχω...» - Αμηχανία στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ένα σχόλιο για την προσωπική της ζωή με αφορμή μια συζήτηση που είχαν στο πλατό σχετικά με τα πιο περίεργα Χριστουγεννιάτικα έθιμα του κόσμου τα οποία παρουσίασαν σήμερα Σάββατο 23/12. Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν υπάρχει και αυτό για τις γυναίκες που θέλουν να παντρευτούν.

«Έχουμε έθιμο και για τις κοπέλες που θέλουν να παντρευτούν, για να δουν αν ο καινούργιος χρόνος θα τις βρει παντρεμένες ή όχι», ειπώθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA.

Τότε ο Παύλος Σταματόπουλος που είναι καλός της φίλος και νονός του γιου της, ξεκίνησε να "πειράζει" την Σίσσυ Χρηστίδου περί δεύτερου γάμου μετά το διαζύγιο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη (ο οποίος χθες μίλησε για τις σχέσεις του μετά τη διαμάχη).

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου περί δεύτερου γάμου

  • Παύλος Σταματόπουλος: Και η Σίσσυ είναι ανύπαντρη.
  • Σίσσυ Χρηστίδου: Εγώ δεν είμαι ανύπαντρη, τον έχω κάνει αυτόν τον κύκλο. Είμαι εντάξει.
  • Παύλος Σταματόπουλος: Όχι, ο κύκλος μπορεί να ξανανοίξει άμα χρειαστεί.
  • Σίσσυ Χρηστίδου: Στη Βάλια το πλάνο.
  • Παύλος Σταματόπουλος: Όχι, εγώ πιστεύω να μην αποκλείουμε κανέναν.

«Εάν αναλογιστούμε σε τι ανθρώπους έχουμε πιστέψει...»

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πριν λίγες ώρες. H αγαπημένη παρουσιάστρια, με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων, "πέταξε" τα καρφιά της σε όσους έχει πιστέψει στο παρελθόν και τελικά έκανε λάθος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζει πολύ συχνά δημοσιεύσεις στα social media τόσο με τα σχόλια και τις σκέψεις της, όσο και από την προσωπική της ζωή. Πρόσφατα μάλιστα ανήρτησε φωτογραφίες από το εντυπωσιακά στολισμένο, σπίτι της (δείτε εδώ).

Αυτή τη φορά, παραμένοντας στο κλίμα των εορτών, κοινοποίησε ένα InstaStory, στο προφίλ της στο Instagram, γεμάτο νόημα, σχετικά με την εμπιστοσύνη που δείχνουμε στους ανθρώπους. Η ίδια έγραψε: «Εάν αναλογιστούμε σε τι ανθρώπους έχουμε πιστέψει, το να πιστεύουμε στον Άγιο Βασίλη επιβάλλεται...»

Δείτε εδώ το post:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΙΣΣΥΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ