Ελένη Μενεγάκη: Με κλασική διακόσμηση και επιβλητική βιβλιοθήκη - Φωτογραφία από το σπίτι της μητέρας της Ζέτας και του πατριού της Στέλιου Μισόκαλου

Βρίσκεται στην Κάρυστο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην επιθυμεί να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της, ωστόσο, συχνά πυκνά επισκέπτεται την μητέρα της η οποία μένει με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο, στην Κάρυστο.

Η κυρία Ζέτα Μισόκαλου μετά το θάνατο του πρώτου της συζύγου (πατέρα της παρουσιάστριας), έφτιαξε ξανά τη ζωή της και τον άντρα της απέκτησαν το γιο τους, Θοδωρή Μισόκαλο, στον οποίο η Ελένη έχει μεγάλη αγάπη και ιδιαίτερη αδυναμία.

Η φωτογραφία από το σπίτι της μητέρας της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτας Μισόκαλου

Από το σπίτι αυτό, όλα αυτά τα χρόνια έχει διαρρεύσει μόνο μία φωτογραφία. Την είχε ανεβάσει ο αδερφός της παρουσιάστριας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την εντυπωσιακή βιβλιοθήκη που υπάρχει στο σαλόνι, ενώ στην εικόνα φαίνεται ελάχιστα και ο πατέρας του.

Δείτε επίσης: «Μου έλεγε "παιδί μου αν κάνεις ποτέ κορίτσι μην..."» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου

Ελένη Μενεγάκη πατρικό σπίτι

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελένης και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη