Ναταλία Γερμανού: «Μου το είπε εμένα μετά...» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη συγκίνηση του Νίνο στο Secret Song

«Πολύ σύντομα εύχομαι να δώσουμε ξανά ραντεβού με τους τηλεθεατές του Secret Song...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Μου το είπε εμένα μετά...» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη συγκίνηση του Νίνο στο Secret Song

Η δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπημένη παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την παρακολουθούμε σε δύο πρότζεκτ. Το νέο είναι η μουσική εκπομπή, Secret Song, στο οποίο έχουμε δει ήδη να συμμετέχουν πολλά επώνυμα πρόσωπα, όπως είναι και ο Νίνο, ο οποίος συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την έκπληξη, που του ετοίμασαν (δείτε εδώ τη συγκίνησή του).

Όμως, πίσω από όλη αυτή τη συναισθηματική φόρτιση, κρύβεται μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, την οποία αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Καλύτερα δεν γίνεται", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σήμερα, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου.

Η ιστορία πίσω από τη συγκίνηση του Νίνο στο "Secret Song" αποκαλύφθηκε από τη Ναταλία Γερμανού

«Αυτό το στιγμιότυπο του Νίνο, μέχρι κι εγώ που το παρουσίαζα, πρέπει να σας πω ότι μπήκα για να το ξαναδώ», είπε αρχικά η αγαπημένη παρουσιάστρια. «Κι εγώ αυτό το έχω δει δέκα φορές», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος, Ναταλία Αργυράκη.

«Θα σας πω κάτι τώρα που πέρασε λίγος καιρός και μπορώ να αποκαλύπτω σιγά σιγά το backstage. Σαφώς και τον συγκίνησε πάρα πολύ η παρουσία των καθηγητών του, της Τζούλι, της Εύης, του Αντώνη Γούναρη, που ήταν ο μαέστρος και είχαν μία στενή σχέση, και φυσικά του Ανδρέα Μικρούτσικου, που ήταν διευθυντής της ακαδημίας τότε. Αλλά αισθάνομαι, ότι εκεί που "ράγισε" η καρδιά του εντελώς, ήταν όταν είδε τους φίλους του.

Τη στιγμή που έβγαλαν τα κράνη οι δύο κολλητοί του και είδε τα πρόσωπά τους, γιατί ειδικά με τον έναν έχουν μία προσωπική ιστορία, δεν θα την πω βέβαια, γιατί είναι κάτι προσωπικό τους, που τους δένει πάρα πολύ δυνατά. Όταν έβγαλε το κράνος και ο δεύτερος φίλος του, εκεί πια τον κουρελιάσαμε τον άνθρωπο. Μου τα είπε μετά εμένα ο Νίνο, μου εξηγούσε ποιος είναι ποιος και τι σημαίνει ο καθένας για εκείνον», σημείωσε για το περιστατικό εκείνη.

«Πολύ ωραία στιγμή και μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω ξανά όσους εργάστηκαν για αυτή τη δουλειά. Πολύ σύντομα εύχομαι να δώσουμε ξανά ραντεβού με τους τηλεθεατές του Secret Song», κατέληξε η δημοφιλής παρουσιάστρια.