Ναταλία Δραγούμη: «Επιστρέφω στην τηλεόραση...» - Τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

«Αγαπώ εξίσου το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Η δημοφιλής ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη, συνηθίζει να μιλάει "ανοιχτά" για όλους και για όλα, χωρίς να μασάει τα λόγια της (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την κόρη της, που την είδε γυμνή στο διαδίκτυο). Με αφορμή τη συμμετοχή της στην καμπάνια "Hate Dress", παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Secret", και τη δημοσιογράφο Ντονατέλλα Αδάμου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και στο κίνημα Metoo.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ναταλίας Δραγούμη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Με το Hate Dress αποσκοπούμε να ξορκίσουμε τον ηλικιακό ρατσισμό, υπάρχει πολύς για την εξωτερική εμφάνιση. Με τον Δημήτρη Γραμματικογιάννη, που το εμπνεύστηκε, συνεργαζόμαστε επί μακρόν. Κλισέ όπως ότι, όταν περνάς μια ηλικία, δεν μπορείς να έχεις μακριά μαλλιά, για παράδειγμα, τα αγνοώ», είπε αρχικά η ταλαντούχα ηθοποιός για το πρότζεκτ που συμμετέχει. «Ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας, αρκεί να μην πηγαίνει περίπατο η αισθητική, που είναι θέμα παιδείας», υπογράμμισε στη συνέχεια η ίδια.

δραγούμη τηλεόραση
NDP / Φωτογραφία αρχείου

«Αγαπώ εξίσου το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αλλά στο θέατρο «ψήνεται» ο ηθοποιός. Ό,τι μαθαίνει εκεί το χρησιμοποιεί στα υπόλοιπα. Εγώ εκεί ζω. Το «Από Σμύρνη Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση, με νέο θίασο, είναι υπερπαραγωγή. Πρόκειται για συνδυασμό Ιστορίας και μυθοπλασίας. Με τη νέα σεζόν, η παράσταση θα γίνει και σειρά. Είναι η συνέχεια της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Το υπέροχο σενάριο υπογράφει η Μιμή. Κι έτσι επιστρέφω στην τηλεόραση», εξήγησε ακόμα για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη, μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

«Αφορά στο να μιλάνε όσοι έχουν να προσθέσουν ένα πετραδάκι στη διαδικασία της χρησιμότητάς του. Νεότερη υπέστην σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν το θεωρώ τραυματική εμπειρία. Βίωσα και συμπεριφορές όχι ακριβώς κακοποιητικές, αλλά συντρόφων που πλήγωσαν τις χορδές της αθωότητάς μου, συνέβαλαν στην απώλεια της αυτοπεποίθησής μου», κατέληξε σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές.