Βασίλης Καρράς: Οι τελευταίες του ώρες στο νοσοκομείο - Από τι πέθανε;

Το "αντίο" της Έλλης Κοκκίνου και του Φίλιππου Πλιάτσικα

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο, η τραγική είδηση του θανάτου, του σπουδαίου καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, σήμερα, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, κατά τις απογευματινές ώρες (δείτε εδώ την τελευταία του δημόσια εμφάνιση).

Όμως, κανείς δεν ήξερε τη νέα μάχη που έδινε ο τραγουδιστής τις τελευταίες ημέρες και τον είχαν αναγκάσει να διακομισθεί στο νοσοκομείο μετά από μία τραγική εξέλιξη, με την ήδη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας του.

Από τι πέθανε ο Βασίλης Καρράς και ποιες ήταν οι τελευταίες ζωής της υγείας του

Όπως αναφέρθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του mega, και τη δημοσιογράφο, Εύα Καλλίνη, οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Διαβαλκανικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες, ενώ παράλληλα η ίδια η μονάδα είναι η πιο σύγχρονη μονάδα υγείας.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μία πολύ γενναία και σκληρή μάχη με τον καρκίνο, και ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο, ήταν περισσότερο από μία εβδομάδα άρρωστος με κορωνοϊό, Χθες, μόλις η υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η ήδη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας του, ανάγκασε τους γιατρούς να τον διασωληνώσουν, παρόλα αυτά δεν άντεξε. Με αποτέλεσμα το απόγευμα της Κυριακής να αφήσει την τελευταία του πνοή, και να φύγει από ανακοπή καρδιας. Στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη του, Ειρήνη.

Το τελευταίο "Αντίο" στο Βασίλη Καρρά από την Έλλη Κοκκίνου και το Φίλιππο Πλιάτσικα

«Είμαι πολύ συντετριμμένος, έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο ξεκίνημα μας υπάρχουν πολλά πράγματα, που δεν ξέρει ο κόσμος και δεν τα έλεγε τα κρατούσε για τον εαυτό του. Και εγώ και ο Μπάμπης Στόκας είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Φίλιππος Πλιάτσικας, για το χαμό του φίλου και συναδέλφου του.

«Τον θυμάμαι με πολλή αγάπη, μου έχει σταθεί, με είχε στηρίξει πάρα πολύ, είχε μία πολύ μεγάλη αγκαλιά για όλους μας», σημείωσε εμφανώς συγκινημένη και σοκαρισμένη, η δημοφιλής τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου.