Ζέτα Μακρυπούλια: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει για ακόμα μία χρονιά, το τηλεπαιχνίδι, "Ρουκ Ζουκ", το οποίο προβάλλεται μέσα από συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια. Και μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, θα έχει εξέχουσες προσωπικότητες για καλεσμένους (δείτε εδώ τους αυριανούς της καλεσμένους).

Οι καλεσμένοι της Ζέτας Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ

Όταν το Ρουκ Ζουκ και η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνουν σε εορταστικό mood, το παιχνίδι μοιάζει με το καλύτερο πάρτυ, δια χειρός Άγιου Βασίλη και καλεσμένους όλους εμάς!

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00, οι ηθοποιοί της σειράς «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» βάζουν τα ακουστικά τους και παίζουν με την καρδιά τους!

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολύ γέλιο, καθώς από τη μία πλευρά του στούντιο είναι οι «ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ», η ομάδα των Σπύρου Χατζηαγγελάκη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μάριου Αθανασίου, Αντώνη Γιαννακού, Σεμέλης Μητροπούλου και Ιωσήφ Γαβριελάτου. Απέναντί τους, θα βρεθούν οι «ΠΑΝΤΑ ΣΕΞΥ» με τους Αθηνά Οικονομάκου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννη Δρακόπουλο, Κώστα Φαλελάκη και Λάζαρο Βασιλείου.

Ετοιμαστείτε για ένα δυνατό και απολαυστικό επεισόδιο με την Ζέτα να παίζει κάνοντας θαύματα με τα μεγάλα της χέρια και την Αθηνά να δυσκολεύεται να επιλέξει λέξη στο παιχνίδι! Ο Μάριος δηλώνει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα χαρίσει εύκολα τη νίκη στους αντιπάλους, ζητώντας μέχρι και VAR από τον Δάσκαλο!

Το παιχνίδι, όμως, αποκτά και πιο... εξομολογητικό χαρακτήρα με τον Σπύρο να μιλάει με την «ιδιότητα» του ψυχολόγου και τους συμπαίκτες του να αποκαλύπτουν πως σε όλα τα γυρίσματα έρχεται με το ταπεράκι του. Η Λένα από την άλλη, εξομολογείται πως μικρή ήθελε να γίνει… «κουρεύτρα», η Βίβιαν μαθαίνουμε πως πριν τις ερωτικές σκηνές στη σειρά, τρώει καυτερές τσίχλες, ενώ στις ίδιες σκηνές ο Λάζαρος δεν θέλει να του πειράζουν τα μαλλιά.

Με την ίδια εξομολογητική διάθεση, ο Μάριος λέει πως τα μούσια του Αντώνη... τσιμπάνε, ενώ όλοι «καταγγέλλουν» πως τα μαλλιά του Γιάννη (Τσιμιτσέλη) δεν χαλάνε με τίποτα! Τέλος, όλοι συμφωνούν πως ο Γιάννης (Δρακόπουλος) με έναν περίεργο τρόπο βρίσκεται στον κόσμο του, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα εναρμονισμένος με το περιβάλλον!