Βασίλης Καρράς: Σε τραγική κατάσταση η σύζυγός και η κόρη του έξω από τον οίκο τελετών λίγο μετά αφότου έφτασε η σορός του

Δείτε βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Καρράς: Σε τραγική κατάσταση η σύζυγός και η κόρη του έξω από τον οίκο τελετών λίγο μετά αφότου έφτασε η σορός του

Ο Βασίλης Καρρά ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για την πόλη των Αγγέλων χθες παραμονή Χριστουγέννων. Πέθανε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς μετά από νοσηλεία δυο ημερών λόγω κορωνοϊού, ενώ παράλληλα έδινε μάχη με τον καρκίνο. Σήμερα Δευτέρα 25/12, η σορός του βρίσκεται στον οίκο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Το Thefestival.gr εξασφάλισε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την ώρα που έφτασε η νεκροφόρα με τη σορό του, αλλά και λίγο αργότερα η σύζυγό του με την κόρη του, τον αδερφό του αλλά και φίλους. Ανάμεσα τους και ο Αχιλλέας Μπέος που ήταν φίλος και κουμπάρος του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή.

Υποβασταζόμενη η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά

Τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του Ειρήνη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έφτασαν στον οίκο τελετών υποβασταζόμενες από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εκεί οι κοντινοί του άνθρωποι θα τον αποχαιρετήσουν για προτελευταία φορά πριν την κηδεία του (δείτε πότε και που θα γίνει).

Αύριο 26/12 ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη από τις 09:00 έως 13:00 μμ.

Δείτε επίσης: «Σήμερα κλαίω! Καλό σου ταξίδι» - Καταρρακωμένος ο βαφτισιμιός του

Η ανάρτηση που είχε κάνει λίγες ώρες νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος

«Η σημερινή μέρα, παραμονή των Χριστουγέννων έμελλε να είναι μια από τις θλιβερές ση ζωή μου. Έφυγε από κοντά μας, μετά τη γενναία μάχη που έδωσε, ο Βασίλης Καρράς. Φίλος αδελφικός, κουμπάρος, συνεργάτης.

Αγαπημένος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας, αφού εκτός από τη μεγάλη του καλλιτεχνική οντότητα υπήρξε ένα σπουδαίος άνθρωπος. Τα λόγια για τον Βασίλαρο, όπως οι θαυμαστές του τον αποκαλούσαν, είναι φτωχά και λίγα. Ολοι μας σήμερα χάνουμε από κάτι. Σε λίγη ώρα θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στην οικογένειά του, τη γυναίκα και την κόρη του, συμμετεχοντας στο βαρύ πένθος τους», έγραψε.

Βασίλης Καρράς Αχιλλέας Μπέος