Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Να ήσουν εδώ να σου έλεγα...» - Ραγίζει καρδιές με το θάνατο του πατέρα του

Η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το θάνατο του πατέρα του. Η χθεσινή ημέρα των Χριστουγέννων ήταν ιδιαίτερη για τον ηθοποιό, που παρόλο που βλέπει μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά του (δείτε εικόνες από την επίσημη προβολή της ταινίας του), εκείνος θα ήθελε να απολαμβάνει τα συγχαρητήρια που παίρνει με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, ένα από τα οποία είναι ο μπαμπάς του.

Δεν φεύγει από το μυαλό του λεπτό, και με την ανάρτηση αυτή, θέλησε να εκφράσει το πόσο πολύ τον σκέφτεται και θα ήθελε να ήταν στη ζωή για να περάσει μαζί του και τα φετινά Χριστούγεννα και να του πει "Χρόνια πολλά".

Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον πατέρα του

«Να ήσουν εδώ να σου έλεγα χρόνια πολλά!!!! Όσα χρόνια όμως και να περάσουν αυτή θα είναι η μέρα σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.


Η εξομολόγηση για τα αίτια θανάτου του πατέρα του

«Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο το 2012 μέσα σε τρεις μήνες. Η αρχή όταν το μαθαίνεις που γίνεται η διάγνωση είναι το πρώτο σοκ, μπαίνεις σε μια διαδικασία να ξέρεις τι να περιμένεις στην πορεία. Όταν έρχεται η κατάληξη είσαι λίγο.. έχεις προλάβει να χαιρετήσεις», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Πρωινού του ΑΝΤ1.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από το να γίνει κάτι απότομο ξαφνικά και να μην προλάβεις να αποχαιρετήσεις τον άλλον. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλη αυτή η διαδικασία και όλο αυτό το δέσιμο που υπάρχει μέχρι να συμβεί αυτό», είχε προσθέσει φανερά συγκινημένος στο πλατό, το πρωί 4/10.