Βασίλης Καρράς: H σύζυγος του πλάνταξε στο κλάμα στην αγκαλιά της κόρης τους - Φωτογραφίες από το λαϊκό προσκύνημα

Τι συμβαίνει μέσα στην εκκλησία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται το λαϊκό προσκύνημα στον μεγάλο Βασίλη Καρρά. Η σορός του νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα περίπου στις 10:00 έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, ενώ πολύ πιο πριν κόσμος είχε δημιουργήσει τεράστιες ουρές για να αποχαιρετήσει τον τραγουδιστή.

Πίσω από το φέρετρο μπήκαν στην εκκλησίας, όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του, Χριστίνα, η οποία πλάνταξε στο κλάμα στην αγκαλιά της κόρης τους, Ειρήνης (δείτε βίντεο).

Οι φωτογραφίες από το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά

Τόσο μέσα όσο και έξω από την εκκλησία επικρατεί χαμός από τον κόσμο που πήρε να τον δει για μια τελευταία φορά, πριν η οικογένεια του τον οδηγήσει στην τελευταία του κατοικία.

Βασίλης Καρρά θάνατος

Βασίλης Καρράς λαϊκό προσκύνημα
Βασίλης Καρράς λαϊκό προσκύνημα σύζυγος κόρη

Βασίλης Καρράς στεφάνια

Βασίλης Καρράς στεφάνια

Τι συνέβη έξω από το σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας μετά το θάνατό του

Στο χωριό του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας επικρατεί ένας βουβός πόνος! Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος του STAR, Ραλλιώ Λεπίδου: «Δεν κυκλοφορεί κανείς στον δρόμο. Συναντήσαμε 2-3 αυτοκίνητα έξω από το σπίτι του Βασίλη Καρρά από άλλες περιοχές της Ελλάδας που ήρθαν για να δουν αν είναι αλήθεια. Διότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν πολλές φορές δημοσιεύματα ότι πέθανε. Μιλήσαμε με ανθρώπους στο διπλανό χωριό όπου έπινε το καφεδάκι του. Ήταν ο ευεργέτης τους εδώ στην περιοχή. Η πλατεία του χωριού έχει το όνομά του γιατί την έφτιαξε. Μια γειτόνισσα που είναι και συγγενής του λέει “τι θα κάνουμε τώρα;”».

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Για εμάς ο Βασίλης ήταν πρώτα από όλα συγχωριανός. Θα ήμασταν μαζί σήμερα, εδώ ήταν συνέχεια», εξομολογείται μία κάτοικος του χωριού.

Δείτε επίσης: Πότε θα γίνει η κηδεία του - Η επιθυμία της οικογένειας του

«Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μου έλεγαν ότι έκανε αγαθοεργίες. Μου έλεγαν με ονοματεπώνυμο και εμείς δεν είχαμε ιδέα. Ξέρω ότι βοηθούσε κυρίως παιδιά. Έστελνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία και τους έδινε χρήματα για να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους», συμπλήρωσε.

«Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας άνθρωπος καλός, έκανε αγαθοεργίες εδώ πέρα. Βοηθούσε τους πάντες, όπου υπήρχαν προβλήματα. Βοηθούσε το χωριό, είχε όνειρα για το χωριό. Εμένα μου έλεγε, που πρόσφατα πήγα και τον είδα, ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα ακόμη», δηλώνουν άλλοι.