Ιωάννα Τούνη: Ο τρυφερός τρόπος που νανουρίζει το μικρό, Πάρη

«Και κάπως έτσι το αγγελουδάκι μου πέφτει για μεσημεριανό υπνάκο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Η αγαπημένη influencer, Ιωάννα Τούνη, και το γνωστό μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Πάρη, καρπό του ερωτά τους. Το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί και επενδύει σε πολλές όμορφες στιγμές για την οικογένειά τους.

Αν και οι τρεις τους αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το Μαρόκο, για να περάσουν εκεί τις μέρες των εορτών, τα σχέδιά τους τελικά ναυάγησαν, λόγω μίας αρρώστιας, που ταλαιπώρησε πρώτα εκείνον και μετά εκείνη, με αποτέλεσμα να μείνουν εντός Ελλάδας, και συγκεκριμένα στο σπίτι τους στην Αράχωβα (δείτε εδώ τι είπε εκείνη για το γεγονός).

Παρά τις αναποδιές, όπως αποκάλυψαν και οι δύο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι όλα ξεπεράστηκαν και περάσαν τις ημέρες των εορτών όλοι μαζί και ευτυχισμένοι. Θέλησαν να μοιραστούν πολλά στιγμιότυπα από την ημέρα των Χριστουγέννων χθες, με τους διαδικτυακούς τους φίλους, από τις στιγμές ανάπαυλας, ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, που βιώνουν από την καθημερινότητα.

Η αγαπημένη επιχειρηματίας, μάλιστα, θέλησε να μας δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να παρουσιάσει κάποιες πολύ ιδιαίτερες στιγμές, που περνάει με το γιο της, αλλά και να μας παρουσιάσει για ακόμα μία φορά, πόσο γλυκιά και τρυφερή μανούλα είναι. Η ίδια δε δίστασε να τραβήξει και να αναρτήσει ένα video story, κατά το οποίο νανουρίζει το μονάκριβό της, με ένα πολύ γλυκό και ιδιαίτερο τραγουδάκι, το οποίο δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει.

Ο τρυφερός τρόπος που η Ιωάννα Τούνη νανουρίζει τον αγαπημένο της γιο, Πάρη

«Άστρο λαμπρό μου, η μαμά σου σ' αγαπάει, πολύ σ' αγαπάει», ακούγεται η ίδια η αγαπημένη επιχειρηματίας να τραγουδάει στον αγαπημένο τους γιο. Ενώ στο βίντεο, που ανάρτησε αποφάσισε να γράψει, για να το συνοδεύσει την εξής φράση, «Και κάπως έτσι το αγγελουδάκι μου πέφτει για μεσημεριανό υπνάκο».