Έλενα Ασημακοπούλου: «Εγώ λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, στενοχωριέμαι που...» - Η τρυφερή της εξομολόγηση για την κόρη της

«Όταν διαβάζω στο σπίτι, στις μεγάλες σκηνές με βοηθάει πάντα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Η αγαπημένη και δημοφιλής ηθοποιός, Έλενα Ασημακοπούλου, πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά, "Στα Σύνορα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του STAR. Εκείνη, αν και έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσει τον τελευταίο καιρό, δε διστάζει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με την αγαπημένη της κόρη (δείτε εδώ την εκδρομή που πήγαν οι δυο τους).

Η ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις νέες της υποχρεώσεις, αλλά και στο χρόνο, που της λείπει να διαθέτει για το παιδί της.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Έλενας Ασημακοπούλου για την κόρη της

«Βλέπουμε μαζί τη σειρά με την κόρη μου κάθε Κυριακή. Γελάει πάρα πολύ, ενώ τα σχόλιά της είναι πολύ εύστοχα. Δεν θα πει ποτέ κάτι απλά για να το πει. Έχει άποψη κι εμένα μου αρέσει αυτό», είπε αρχικά εκείνη.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα όνειρα και για τις φιλοδοξίες της κόρης της, «Θέλει να γίνει ηθοποιός, της αρέσει πάρα πολύ. Είχαμε πάει μαζί στην οντισιόν το καλοκαίρι και πριν μπούμε μέσα μου έκανε παρατηρήσεις πώς να πω το κείμενο. Επίσης, όταν διαβάζω στο σπίτι, στις μεγάλες σκηνές με βοηθάει πάντα, μου κρατάει τα λόγια».


«Η Μαρία έχει καλλιτεχνική φύση γενικότερα: χορεύει, κάνει εναέρια αθλήματα (πανιά, ιμάντες, στεφάνι) και φέτος βγήκε δεύτερη σε διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για τα ακροβατικά με πανιά», συμπλήρωσε ακόμα.

«Προφανώς δεν είναι το απόλυτο να είμαστε δυο γυναίκες μόνες στο σπίτι αλλά έχουμε βρει τους ρυθμούς μας και είμαστε καλά. Εγώ λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, στενοχωριέμαι που κάποιες φορές επιστρέφει από το σχολείο και δεν υπάρχει κάποιος για να την περιποιηθεί αλλά το έχουμε συζητήσει. Ξέρει ότι η μαμά πρέπει να δουλέψει και είναι υποστηρικτική, έχει μεγάλη κατανόηση», τέλος κατέληξε για το χρόνο που αναγκάζεται λόγω εργασιών, να λείπει από το σπίτι, στο περιοδικό "Τηλεθεατής".