Ιωάννα Παππά: «Έχω κακή ανάμνηση από την βάφτιση μου! Θυμάμαι να με...» - Ο λόγος που έκανε ονοματοδοσία στο γιο της

Γιατί άφησαν τα σχέδια βάφτισης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA και την Χριστιάννα Κοχλατζή. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για για το λόγο που δεν προχώρησε στην βάφτιση του γιου της, αποφασίζοντας τελικά να κάνει ονοματοδοσία.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Παππά

«Ήμασταν πολύ κοντά στη βάπτισή αλλά τελικά το αφήσαμε. Έγινε η ονοματοδοσία. Έχει το βασικό του όνομα, Αντώνης, και έχει και ένα δεύτερο. Δεν είμαι κι εγώ πολύ καλή σε αυτά, να τα οργανώνω. Με τις βαφτίσεις δεν τα πάω καλά, είχα και μια κακή ανάμνηση από τη δική μου, κάτι θυμάμαι. Λέω τώρα δεν χρειάζεται να το ζήσει αυτό. Καταγράφονται από πολύ νωρίς συμβάντα στη μνήμη του παιδιού. Εμένα μου ανέφερε κάτι από τότε που ήταν σχεδόν 2 χρονών» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: «Αποφάσισε να με βγάλει από την ομάδα χωρίς να το μάθω...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Ιωάννας Παππά για την μητέρα της

Τα συγκινητικά λόγια του 4χρονου γιου της Ιωάννας Παππά για την απώλεια της μητέρας της

Η Ιωάννα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη (16/11) με την ηθοποιό να μιλάει για τα επαγγελματικά της, τον 4χρονο γιο της, την οικογένεια και την απώλεια της μητέρας της..

Η ηθοποιός έχει αναφερθεί ξανά με συγκινητικά λόγια στη μαμά της, ωστόσο αυτή τη φορά εξιστόρησε μια πολύ τρυφερή στιγμή και παράλληλα συγκλονιστική, που έζησε με τον γιο της, ο οποίος έχει τρομερή αντίληψη.

Στη συνέχεια, η Ιώαννα Παππά μιλώντας για τον γιο της, που είναι τόσο ευαίσθητο πλάσμα έκανε γνωστό, πως τώρα πια που έχει γίνει μητέρα αντιλαμβάνεται και η ίδια πολύ διαφορετικά τη ζωή, αλλά και όσα έκανε η δική της μαμά.

«Ο γιος μου είναι πολύ κοινωνικός. Πριν λίγες μέρες μου είπε: ''Το ξέρω ότι θέλεις την μαμά σου, τη γιαγιά Αλέκα'' μετά με έπιασε με τα ματάκια του με κοίταξε και με χάιδεψε... Είναι δύσκολο, είναι η μάνα πάντα και όταν φεύγει πρώτη και τώρα που είμαι μητέρα καταλαβαίνω ακόμα περισσότερο από όλες τις πλευρές τα πράγματα. Υπάρχουν στιγμές, που λέω θα ήθελα να υπάρχει, να της μιλήσω», είπε η Ιωάννα Παππά.