Βασίλης Καρράς: «Ο καρκίνος τον έλιωσε! Είχε κάνει πολλές μεταστάσεις! Το γνωρίζαμε όλοι»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

"Παγωμένο" παραμένει το πανελλήνιο με το θάνατο του Βασίλη Καρρά. Χθες 26/12 πραγματοποιήθηκε το λαϊκό προσκύνημα αλλά και η πρώτη εξόδιος ακολουθία με σκοπό να τον αποχαιρετήσει όλος ο κόσμος που τον αγάπησε και μεγάλωσε με τα τραγούδια του.

Από νωρίς ο κόσμος δημιούργησε μεγάλες ουρές έξω από τη εκκλησία στην Θεσσαλονίκη, ενώ όταν έβγαλαν τη σορό του έξω από τον Ιερό Ναό, μαζεύτηκε ορχήστρα με μπουζούκια και έπαιζαν τα τραγούδια του. Σε τραγική κατάσταση ήταν η σύζυγός του που ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της κόρης της.

Σήμερα 27/12 και συγκεκριμένα στις 12:00 θα γίνει η κηδεία του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Τα αγαπημένα του πρόσωπα θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Οι τελευταίες στιγμές του Βασίλη Καρρά

Ο Γιώργος Λιάγκας που μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το κλίμα από το τελευταίο αντίο, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την υγεία του πριν πεθάνει. Όπως είπε ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και σε άλλα σημεία.

«Ενώ όλοι γνωρίζαμε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, στην πλειοψηφία των μέσων το σεβαστήκαμε, δεν λέγαμε λεπτομέρειες για την μεγάλη μάχη. Γνώριζαν όλοι ότι το τέλος του Βασίλη Καρρά, δυστυχώς, είναι αναπόφευκτο. Η πορεία προς τον θάνατο ήταν μοιραία, δεν υπήρχε καμία ελπίδα από τους γιατρούς. Το θέμα ήταν πόσο θα το καθυστερήσουν. Τελικά ένας καλός άνθρωπος επέλεξε να φύγει μια σημαντική ημέρα, παραμονή Χριστουγέννων.

Οι επιπλοκές του κορωνοϊού τον οδήγησαν στον θάνατο, ωστόσο είναι σίγουρο ότι ο καρκίνος είναι αυτός που τελικά τον έλιωσε τον άνθρωπο κυριολεκτικά, είχε κάνει πολλές μεταστάσεις. Παρότι έδινε μάχη δυόμισι χρόνια, δεν άντεξε και έφυγε την παραμονή των Χριστουγέννων», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Βασίλη Καρρά.