Νίκος Αποστολόπουλος: «Δεν το κάνεις κατά παραγγελία» - Τι δηλώνει για τις ερωτικές επαφές στη ζωή του

«Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μία σχέση...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Αποστολόπουλος: «Δεν το κάνεις κατά παραγγελία» - Τι δηλώνει για τις ερωτικές επαφές στη ζωή του

Χριστουγεννιάτικες αλλά και... πικάντικες ιστορίες θέλησε να εξομολογηθεί ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, με αφορμή τη γιορτινή περίοδο και την επερχόμενη πρεμιέρα της παράστασης «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» στο θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης, όπου σχεδιάζει τα κοστούμια Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο, θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές όταν είχε χωρίσει Χριστουγεννιάτικα, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους πλέον δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση.

«Ναι, μου έχει τύχει να χωρίσω την περίοδο των Χριστουγέννων. Ήταν χάλια, έριξα πολύ κλάμα, υπέφερα. Όταν έχω τους έρωτες και τις καψούρες μου, τρελαίνομαι. Είχα πάει στο Διογένη που τραγουδούσε ο Λευτέρης Πανταζής με την Άντζελα Δημητρίου και είχε γίνει της τρελής... Τι ήπια και τι έκανα, ο Θεός και η ψυχή μου», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Νίκος Αποστολόπουλος: «Το σ...ξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μία σχέση»

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στο ερωτικό κομμάτι, με τον σχεδιαστή να λέει χαρακτηριστικά ότι: «Το σ...ξ νομίζω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, γι’ αυτό κι εγώ δεν μπορώ να κάνω σχέση, γιατί μετά από λίγο βαριέμαι. Οπότε σταματάω τη σχέση και το σ...ξ. Δεν είναι κάτι που το κάνεις κατά παραγγελία, κυρίως όταν είσαι εγκεφαλικός άνθρωπος σαν κι εμένα. Οπότε όταν υπάρχει στη ζωή μου, πρέπει να έχει μια ποιότητα. Δεν σημαίνει ότι πάντα πρέπει να είναι κάτι εκλεπτυσμένο, μπορεί να είναι κάτι παράξενο ή περίεργο, που δεν σου άρεσε ποτέ».

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε και για την παράσταση στην οποία συμμετέχει, σχεδιάζοντας όλα τα κοστούμια των πρωταγωνιστών: «Έχουμε στις 26 Ιανουαρίου την πρεμιέρα στο θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης την πρεμιέρα με τον "Ταλαντούχο κύριο Ρίπλεϊ" σε δικά μου κοστούμια. Είναι ένα υπέροχο έργο και διασκευή, έχουμε πολύ δουλειά και πρόβες για να είμαστε άψογοι στη σκηνή».