Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έπαιρνα δώρο στους συντρόφους μου...» - Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Πώς θα περάσει την Πρωτοχρονιά, και με ποιους...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έπαιρνα δώρο στους συντρόφους μου...» - Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου και έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, καθώς και για τις στυλιστικές προτάσεις που έκανε κατά καιρούς σε συντρόφους της. Η επιχειρηματίας και influencer αρχικά μίλησε για την γιορτινή περίοδο, που για εκείνη είναι συνδυασμένη με ακόμα μία ευχάριστη αφορμή, καθώς την Πρωτοχρονιά γιορτάζει τα γενέθλιά της.

«Για εμένα Χριστούγεννα είναι οι οικογενειακές στιγμές, η θαλπωρή και η ζεστασιά. Μου άρεσε πολύ η διαδικασία του δέντρου, περίμενα πώς και πώς να περάσουν οι μέρες για να το στολίσουμε επιτέλους. Κρατούσε πολλές ώρες αυτή η διαδικασία, ήταν ιεροτελεστία ολόκληρη», δήλωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για να συμπληρώσει όταν η κουβέντα πήγε στα αγαπημένα της δώρα: «Θυμάμαι ένα δώρο συμβολικό, που είχε γίνει κοντά στην αλλαγή, επειδή έχω γενέθλια την Πρωτοχρονιά. Ήταν από τον πρώην σύζυγό μου (σ.σ. τον Αριστομένη Γιαννόπουλο) που μου είχε κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι. Ήταν η κατάλληλη στιγμή γιατί είχα γενέθλια, υπήρχε εορταστικό κλίμα, αλλά και το δώρο αυτό ήταν από μόνο του πολύ έντονο».

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Cozy & λαμπερό το Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ του σαλονιού της

Οι «μοναχικές» γιορτές της Αλεξάνδρας και τα δώρα στους συντρόφους της

Η συζήτηση πήγε σε... προτάσεις δώρων με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να λέει χαρακτηριστικά τις δικές της εμπειρία από δώρα που έκανε σε κατά καιρούς συντρόφους της: «Επειδή ήξερα πάνω-κάτω την ντουλάπα τους και τις ανάγκες τους, συνήθως ήταν κάποιο ρούχο, κάποιο πανωφόρι, ένα ζευγάρι παπούτσια, κάτι που ήξερα ότι χρειάζονται και έκρινα ότι τους λείπει». Οι φετινές γιορτές θα είναι μακριά από κάποιον σύντροφο, με την ίδια να δηλώνει πως θα πάει στους γονείς της στην Τρίπολη, απ' όπου κατάγεται. Την ίδια στιγμή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει κάποιο ταξίδι με φίλους, την ημέρα των γενεθλίων της.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να έρθει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή της, η Αλεξάνδρα είναι θετική: «Σίγουρα θα ήταν ευχάριστο. Ο έρωτας στην ζωή για εμένα είναι κάτι απαραίτητο, κάτι που σε γεμίζει και σε ολοκληρώνει, και περνάνε πιο ευχάριστα οι δυσκολίες της καθημερινότητας στα πρακτικά θέματα. Οπότε ναι, θα το ήθελα». Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε και το dress code για το δικό της ρεβεγιόν: «Θα έχω μαζί μου κάποιες maxi τουαλέτες και φορέματα που είναι εορταστικά, θα έχουν λάμψη σίγουρα. Όχι τόσο πολύ παγιέτα, γιατί νομίζω ότι έχει φύγει πια απ' τη μόδα. Αγαπώ σταθερά το μαύρο, νομίζει τονίζει το ξανθό χρώμα των μαλλιών μου. Ίσως να έχω και κάποιο κοστούμι για μία πιο χαλαρή εμφάνιση».