Παυλίνα Βουλγαράκη - Θυμάται την πρώτη της οντισιόν με ψεύτικο όνομα: «Είχα ντραπεί...»

«Προσπαθώ να το κρύψω με τα χρόνια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Παυλίνα Βουλγαράκη - Θυμάται την πρώτη της οντισιόν με ψεύτικο όνομα: «Είχα ντραπεί...»

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», έδωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη κάνοντας αποκαλύψεις για τη συνεργασία της με την Δήμητρα Γαλάνη και για το ξεκίνημά της στον χώρο του τραγουδιού. Αρχικά η ερμηνεύτρια δήλωσε πως: «Με το τραγούδι αποφάσισα να ασχοληθώ κατά λάθος. Δηλαδή πρώτα συνέβη και μετά το συνειδητοποίησα. Γιατί μαζί με τις σπουδές μου, που έχω σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο, ήθελα να έχω και κάποια χρήματα και να κάνω μια δουλειά παράλληλα. Και άρχισα να τραγουδάω».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα, που έκανε τη συνέντευξη, σχολίασε ότι στην πρώτη της οντισιόν για τον Σταυρό του Νότου είχε πει ψεύτικο όνομα, με την τραγουδίστρια να το επιβεβαιώνει χαμογελώντας. «Ναι! Προσπαθώ να το κρύψω με τα χρόνια αλλά όλο έρχεται. Είχα δώσει άλλο όνομα γιατί είχα ντραπεί, επειδή δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι πάω να το κάνω αυτό στ’ αλήθεια. Έλεγα ότι θα κάνω την οντισιόν για πλάκα, σιγά να μη με πάρουν. Οπότε τρόλαρα, δεν το έκανα επειδή κρυβόμουν», ανέφερε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Από τα πρώτα live μέχρι τη συνεργασία με την Δήμητρα Γαλάνη

Όπως συμπλήρωσε δεν θυμάται καν τα πρώτα της live: «Ήμουν τόσο αγχωμένη που δεν θυμάμαι τίποτα. Αλλά σίγουρα θυμάμαι ότι τα πρώτα χρόνια είχα μεγάλο τρόμο επάνω στη σκηνή, είχα αυτό που λένε stage fright. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, μου πήρε πάρα πολλά χρόνια να τα καταφέρω». Ενώ κατέληξε, αναφερόμενη στην πρόσφατη συνεργασία της, πως αυτή είναι μία καλή περίοδος για εκείνη.

«Όταν νιώθω καλά με αυτό που κάνω, ξέρω ότι πατάω γερά στα πόδια μου. Δηλαδή τώρα νιώθω πολύ καλά με τη συνεργασία με τη Δήμητρα Γαλάνη ή με την «Σφαίρα», το single μου που μόλις κυκλοφόρησε. Η Δήμητρα είναι σαν συνομήλικη, δεν σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερη, παρότι έχει μία σοφία λόγω εμπειρίας. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει, και όσο intellectual είναι στον τρόπο που σου απευθύνεται, τόσο ξαφνικά χρησιμοποιεί λέξεις της αργκό, που χρησιμοποιεί η 19χρονη αδερφή μου».