Βασίλης Καρράς - Πασχάλης Τερζής: Τα πρώτα κοινά ξεκινήματα και το τέλος της σχέσης τους! «Τους τελευταίους 4 μήνες είχαν επικοινωνήσει..»

Κανείς δεν έμαθε ποτέ τι συνέβη ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής είναι δυο από τους πιο αγαπητούς και σπουδαίους λαϊκούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Ξεκίνησαν μαζί στην Θεσσαλονίκη και είχαν μια πολύ στενή φιλία, η οποία ωστόσο, δεν κράτησε για πάντα. Για τους δικούς τους λόγους που ακόμα δεν γνωρίζει κανείς, σταμάτησαν να μιλάνε.

Από τότε δεν είχαν κρατήσει επαφές. Μάλιστα, ο Βασίλης Καρράς σε συνέντευξη του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω είχε μιλήσει με μεγάλο πόνο για το γεγονός πως δεν μιλάνε από τότε.

Όπως έγινε ωστόσο γνωστό, επικοινώνησε με τον Πασχάλη Τερζή το τελευταίο διάστημα, συγκεκριμένα τους τελευταίους 4 μήνες επικοινωνούσαν συχνά, λύνοντας τις διαφορές τους λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Η αποκάλυψη για την επικοινωνία Βασίλη Καρρά - Πασχάλη Τερζή

«Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια.

Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Θεολόγος Ηλιού στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega.

Βέβαια, να σημειώσουνε πως ο Πασχάλης Τερζής δεν πήγε στην κηδεία του χθες 27/12 (δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο).

«Δεν έχουμε σχέσεις πια, τον αγαπώ πολύ» είχε πει χαρακτηριστικά με μια πικρία στη φωνή του στο Ενώπιος Ενωπίω. Όσο για το γιατί, ο Βασίλης Καρράς τόνισε ότι ποτέ δεν κατάλαβε τον λόγο για αυτή την αλλαγή στις σχέσεις τους.

«Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει δύο συναυλίες» είχε σχολιάσει σχετικά με την απόφαση του να αποσυρθεί και να μην δίνει ούτε συνεντεύξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο βίντεο μετά από 14 χρόνια εξαφάνισης - Αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή

Βασίλης Καρράς: Αυτό ήταν το ανεκπλήρωτο τάμα του!

Βασίλης Καρράς: Με τεχνητή λίμνη, συλλογή από αμάξια αντίκες και τεράστιες εκτάσεις με βιολογικά προϊόντα - Η φάρμα "ησυχαστήριο" που έφτιαξε και το σημείωμα στην είσοδο

Βασίλης Καρράς: Οι 2 πιο δυνατές στιγμές στην κηδεία! Το ουίσκι στο φέρετρο και ο σπαραγμός "Αδερφέ μου, που με αφήνεις;"

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Τι ζήτησε η γυναίκα του την ώρα της ταφής του

Βασίλης Καρράς: Ο μαέστρος του αποκαλύπτει - «Μας είχε απαγορεύσει να...»

Βασίλης Καρράς: Το δώρο αξίας 100.000 ευρώ που άφησε στην κόρη του

Βασίλης Καρράς: «Εμείς που γνωρίσαμε την ευαίσθητη καρδιά σου...» - Το σπαρακτικό μήνυμα του Νίκου Βέρτη και η σπάνια φωτογραφία τους για το τελευταίο "Αντίο" στο μεγάλο καλλιτέχνη