Βασίλης Καρράς: Ο μαέστρος του αποκαλύπτει - «Μας είχε απαγορεύσει να...»

«Πάντα κρυφά όμως και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολλές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά το μεγαλείο της ψυχής του Βασίλη Καρρά. Πέθανε παραμονή Χριστουγέννων, η κηδεία του έγινε χθες 27/12 (δείτε εικόνες) και μέχρι σήμερα όλοι όσοι τον γνώριζαν μιλούν μόνο με τα καλύτερα λόγια.

Ανάμεσα τους ο μαέστρο του Βασίλης Γκούρας, ο οποίος το απόγευμα χθες μίλησε στην εκπομπή Live News, αποκαλύπτοντας και περιγράφοντας άγνωστες στιγμές του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή.

Οι αποκαλύψεις του μαέστρο του Βασίλη Καρρά

«Δεν ξέρω ακριβώς πότε έμαθε για την σοβαρότητα της υγείας του αλλά, επειδή είχε αποκτήσει κάποια στιγμή περισσότερο βάρος και κουραζόταν, είχε καθιερώσει να εμφανίζεται με το σκαμπό. Ήταν δηλαδή μια καθιερωμένη εμφάνιση αυτή που την αποδέχθηκε ο κόσμος γιατί ήταν τόσο δοτικός, μεταφέροντας την αγάπη και τα τραγούδια του στον κόσμο, που δεν τους ενοχλούσε ότι έπαιρνε ένα σκαμπό και ξεκουραζόταν. Έβγαινε πάντα σαν άρχοντας στα πρώτα τραγούδια όρθιος, όσο άντεχε η κράση του, απλώς μετά καθόταν και συνέχιζε το πρόγραμμα καθιστός», ανέφερε αρχικά ο μαέστρο του με τον οποίο είχε συνεργαστεί πολλά χρόνια, έπειτα από ερώτηση για το βίντεο από συναυλία του στην Κρήτη όπου τραγουδούσε με πεταλούδα στο χέρι.

«Έτσι όπως ήταν δοτικός με εμάς ήταν και με όλο τον κόσμο που είχε ανάγκη. Όποιος έμπαινε μέσα στο καμαρίνι του και είχε κάποιο πρόβλημα, είτε υγείας είτε οικονομικό, ήταν απλοχέρης και έλεγε στον συνεργάτη του "κόψε μια επιταγή και δώσε στα παιδιά" ή "δώσε στον άρρωστο". Πάντα κρυφά όμως και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ποτέ δεν θέλησε να το βγάλει αυτό προς τα έξω και εμάς, που ξέραμε, μας είχε απαγορεύσει επ’ ουδενί να βγάλουμε κάτι τέτοιο προς τα έξω. Γιατί το έκανε με την καρδιά του, ήταν αληθινή η φιλανθρωπία του» συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας την μεγάλη του καρδιά.