Κηδεία Βασίλη Καρρά: Τι ζήτησε η γυναίκα του την ώρα της ταφής του

Η πιο ανατριχιαστική στιγμή...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Πολύ τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του Βασίλη Καρρά το μεσημέρι της Τετάρτης 27/12 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η σύζυγος του που τον συνόδευσε με την νεκροφόρα αλλά και η κόρη του. Με κλάματα στα μάτια ήταν και πολλοί καλλιτέχνες, όπως η Δέσποινα Βανδή που "λύγισε" και βγήκε από την πίσω πόρτα της εκκλησίας.

Όλοι στο τελευταίο αντίο φώναζαν «αθάνατος» με τον κόσμο να έχει γεμίσει τους δρόμους του χωριού που τόσο αγάπησε και έφτιαξε με δικά του χρήματα, βοηθώντας παράλληλα και όλους όσους είχαν ανάγκη. Μάλιστα, όπως έχουν αποκαλύψει, ο σπουδαίος τραγουδιστής βοήθησε παιδιά με προβλήματα υγείας να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να γίνουν καλά.

Η πιο τραγική στιγμή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Σήμερα Πέμπτη 28/12 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε ο καλός του φίλος Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος αποκάλυψε την επιθυμία της συζύγου του Βασίλη Καρρά, Χριστίνας, κατά την διάρκεια της ταφής του.

Όπως αρχικά ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, κόσμος και καλλιτέχνες, ανάμεσα τους ο Νίκος Βέρτης, ο Ζαφείρης Μελάς αλλά και ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης τραγούδησαν το κομμάτι "Όταν τα χρόνια σου περάσουν" που ήταν το τραγούδι που ερμήνευσε ο Βασίλης Καρράς και το αφιέρωσε στην γυναίκα του.

«Το μάθαμε και εμείς ως πληροφορία. Δεν έδειξε καμία εκπομπή και καλά έκανε τις στιγμές πάνω από το μνήμα. Ζητήθηκε από τη γυναίκα του, την κυρία Χριστίνα, να τραγουδηθεί από τους φίλους του, το πιο αγαπημένο της τραγούδι. Και ο Νίκος Βέρτης, ο Ζαφείρης Μελάς και οι άλλοι τραγουδιστές, τραγουδούσαν το τραγούδι αυτό την ώρα που έβαζαν το φέρετρο στη γη. Το λέω και ανατριχιάζω και εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε ο Ζαφείρης Μελάς, λέγοντας «Το τραγουδήσαμε με τη ψυχή στο στόμα. Ξέραμε ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα».